Viemärin sukitus Jyväskylä

Teemme viemärin sukitukset Jyväskylässä ja lähes koko Suomen alueella paikallisesti.

Sukituksella jopa 50 vuotta lisää elinaikaa viemäreille!

Viemärin sukituksessa epoksilla kyllästetty polyesterihuopasukka asennetaan puhdistettuun viemäriputkeen paineilman avulla. Sukka kovettuu muoviputkeksi muutamassa tunnissa. Sukitusmenetelmä on nopea, siisti ja meluton tapa uusia viemärit. Sukitus on myös edullisin tapa tehdä viemäriremontti. Remontti kestää 2–5 työpäivää, talosta riippuuen. Sukitus tehdään aina rakenteita rikkomatta, eli talossa voi asua koko remontin ajan. Sukitus tuo viemärillesi jopa 50 vuotta lisää käyttöikää. Helpoin tapa selvittää tarkasti ja totuudenmukaisesti viemärisi kunto on viemärikuvaus – tulemme maksutta kuvaamaan viemärinne viemärikameralla ja annamme tarvittaessa pitävän tarjouksen viemäreidenne uudistamisesta!.

Kysy minulta viemärin sukituksesta!

Viljami Mehto

viemäriasiantuntija

044 974 7251
 viljami.mehto@sukitukset.fi

 

Viemärikaasut tuhoavat valurautaputken

Valurautarunkoputken pohjalla virtaa vesi, johon ajanmittaa on kertynyt lietettä. Liete suojaa valurautaputkea viemärikaasuilta. Valurautaputken katto on pohjaviemärin osalta lähes aina kuiva, joten viemärikaasut pääsevät syövyttämään seinämää.

Halkeama syntyy yleensä haurastuneeseen viemäriputkeen laskettaessa suuri määrä kuumaa vettä. Pohjalla liete suojaa lämmön johtumisen, kun taas putken katto-osuuteen johtunut lämpö aiheuttaa valurautaputkessa lämpölaajenemisen. Valurautaputki laajenee puolittain juuri syöpyneeltä osuudelta aiheuttaen halkeaman.

 

  1. Halkeama valurautaputken katossa
  2. Syöpynyt seinämä 1-2 mm
  3. Lieteraja
  4. Viemärin pohja 2-4 mm

 

Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi tämän videon.

Haurastunut valurautaputki voidaan sukittaa

Keittiön valurautaputkesta löytyy tyypillisesti reikä, jos viemäriputki on yli 50 vuotta vanha. Seinämille kovettunut rasva pitää putken vuotamattomana, ellei viemärin avausaineita ole juurikaan käytetty. 

Onko muoviviemärin sukitus järkevää?

Vanhat muoviviemäriputket lasittuvat ja ovat erittäin hauraita, koska muoviputkissa käytetyt pehmittimet ovat haihtuneet ajan kuluessa. Lasittunut muoviviemäriputki saattaa rikkoutua hyvinkin pienestä mekaanisesta liikkeestä tai tärähdyksestä.

Lattiakaivon vaihto piikkaamalla vai saneeraus muovi-insertillä?

Lattiakaivon vaihto uuteen piikkaamalla on parhaillaan helppo, nopea ja edullinen saneeraustapa. Siitä huolimatta putkimiehet välttelevät lattiakaivojen vaihtotöitä, sillä niihin liittyy paljon riskejä. Lattiakaivon pantaliitokset jäävät rakenteiden sisään ja niiden tiiveys on sen varassa, kuinka huolellinen asentaja on. Lattian piikkaamisesta voi aiheutua hiushalkeamia vanhaan muoviviemäriputkeen.

Tehdasvalmisteisen haarapalan sukitus

Valurautaputken sukitus

Järkevin tapa tehä putkiremontti

Sukitustekniikka on kehitetty 1970-luvun alussa käytettäväksi viemäreiden korjauksessa. Sukitus soveltuu valurauta-, muovi-, betoni- ja saviputkien saneeraukseen. Sukitustekniikkaa käytetään lähes kaikkialla maailmassa.

Sukitus on mahdollista tehdä jopa 30mm halkaisijaltaan olevaan putkeen. Menetelmää käytetään omakotitaloissa, liike- ja teollisuuskiinteistöissä, taloyhtiöissä, ja kunnallisissa viemäreissä.

Viemäri­sukituksen hinta

Omakotitalon viemäreiden sukittaminen maksaa tyypillisesti 6000–14000 euroa. Hintaan vaikuttavat putkiston kokonaispituus ja viemäripisteiden määrä. Voit laskea sukituksen hinnan kätevästi sivultamme löytyvällä laskurilla. Halutessasi voit pyytää edustajaamme tekemään maksuttoman viemärikuvauksen, ja saat samalla tarkan hinnan sukitukselle.

Kokemuksia viemärin sukituksesta

Rivitalon viemärin sukitus kokemuksia

Rivitalon viemärin sukitus kokemuksia

Päädyimme toteuttamaan Keuruulla sijaitsevan As Oy Pappilanniemi viemäriverkoston saneerausta sukitusmenetelmällä. Asunto-osakeyhtiössämme on Lämmönjakohuone sekä 7+6 asuntoa kahdessa eri rakennuksessa. Runko- ja haaraviemärit sijaitsevat betonisten lattioiden alla...

lue lisää