Viemärin sukitus Jyväskylä

Teemme viemärin sukitukset koko Suomen alueelle Jyväskylästä käsin.

Sukituksella jopa 50 vuotta lisää elinaikaa viemäreille!

Viemärin sukituksessa epoksilla kyllästetty polyesterihuopasukka asennetaan puhdistettuun viemäriputkeen paineilman avulla. Sukka kovettuu muoviputkeksi muutamassa tunnissa. Sukitusmenetelmä on nopea, siisti ja meluton tapa uusia viemärit. Sukitus on myös edullisin tapa tehdä viemäriremontti. Remontti kestää 2–5 työpäivää, talosta riippuuen. Sukitus tehdään aina rakenteita rikkomatta, eli talossa voi asua koko remontin ajan. Sukitus tuo viemärillesi jopa 50 vuotta lisää käyttöikää. Helpoin tapa selvittää tarkasti ja totuudenmukaisesti viemärisi kunto on viemärikuvaus – tulemme maksutta kuvaamaan viemärinne viemärikameralla ja annamme tarvittaessa pitävän tarjouksen viemäreidenne uudistamisesta!.

 

Viemärikaasut tuhoavat valurautaputken

Valurautarunkoputken pohjalla virtaa vesi, johon ajanmittaa on kertynyt lietettä. Liete suojaa valurautaputkea viemärikaasuilta. Valurautaputken katto on pohjaviemärin osalta lähes aina kuiva, joten viemärikaasut pääsevät syövyttämään seinämää.

Halkeama syntyy yleensä haurastuneeseen viemäriputkeen laskettaessa suuri määrä kuumaa vettä. Pohjalla liete suojaa lämmön johtumisen, kun taas putken katto-osuuteen johtunut lämpö aiheuttaa valurautaputkessa lämpölaajenemisen. Valurautaputki laajenee puolittain juuri syöpyneeltä osuudelta aiheuttaen halkeaman.

 

  1. Halkeama valurautaputken katossa
  2. Syöpynyt seinämä 1-2 mm
  3. Lieteraja
  4. Viemärin pohja 2-4 mm

 

Haurastunut valurautaputki voidaan sukittaa

Keittiön valurautaputkesta löytyy tyypillisesti reikä, jos viemäriputki on yli 50 vuotta vanha. Seinämille kovettunut rasva pitää putken vuotamattomana, ellei viemärin avausaineita ei ole juurikaan käytetty. 

Järkevin tapa tehä putkiremontti

Sukitustekniikka on kehitetty 1970-luvun alussa käytettäväksi viemäreiden korjauksessa. Sukitus soveltuu valurauta-, muovi-, betoni- ja saviputkien saneeraukseen. Sukitustekniikkaa käytetään lähes kaikkialla maailmassa.

Sukitus on mahdollista tehdä jopa 30mm halkaisijaltaan olevaan putkeen. Menetelmää käytetään omakotitaloissa, liike- ja teollisuuskiinteistöissä, taloyhtiöissä, ja kunnallisissa viemäreissä.

Onko muoviviemärin sukitus järjevää?

Vanhat muoviviemäriputket lasittuvat ja ovat erittäin hauraita, koska muoviputkissa käytetyt pehmittimet ovat haihtuneet ajan kuluessa. Lasittunut muoviviemäriputki saattaa rikkoutua hyvinkin pienestä mekaanisesta liikkeestä tai tärähdyksestä.

Tehdasvalmisteisen haarapalan sukitus

Valurautaputken sukitus

Viemäri­sukituksen hinta

Omakotitalon viemäreiden sukittaminen maksaa tyypillisesti 7000–16000 euroa. Hintaan vaikuttavat putkiston kokonaispituus ja viemäripisteiden määrä. Voit laskea sukituksen hinnan kätevästi sivultamme löytyvällä laskurilla. Halutessasi voit pyytää edustajaamme tekemään maksuttoman viemärikuvauksen, ja saat samalla tarkan hinnan sukitukselle.

Kokemuksia viemärin sukituksesta

Viemärin sukitus kokemuksia naisnäkökulmasta

Minulla on -60 luvulla rakennettu omakotitalo, jossa alkoi jo iän puolesta olemaan tarve korjata viemärit, vaikka mitään ongelmia niiden toiminassa ei vielä ollut. Netissä googlettelin eri firmoja ja tarkistelin taustoja. Löysin Lämpö optimin sivuilta myös...

lue lisää

Pyydä maksuton viemärikuvaus

Lähetä meille viestiä alla olevalla lomakkeella, niin otamme teihin mahdollisimman pian yhteyttä ja sovimme ajankohdan maksuttomalle viemärikuvaukselle markkinoiden parhaimmalla kuvaustekniikalla.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Rekisteriseloste