Viemärin sukitus hinta

Lämpö Optimin tarina – mistä kaikki alkoi?

Lämpö Optimi oli alunperin yhden miehen perustama LVI-alan yritys, jonka perustamiseen ajoi intohimona kotien energiasäästö. Hyvin varhaisessa vaiheessa yrityksen perustaja Markus sai houkuteltua veljensä osakkaaksi, joka toi mukanaan viemäreiden sukitusosaamisen. Vuosien varrella, töiden lisääntyessä, mukaan on tarttunut samoja arvoja omaavia työmiehiä, joilla on Markuksen ja Johanneksen tapaan vahva työmoraali.

Tällä hetkellä Lämpö Optimi koostuu iloisesta joukosta sukitus alan rautaisista ammattilaisista, joilla huumori on vahvasti läsnä työn arjessa. Työt tehdään tunnollisesti ja asiakkaiden toiveet huomioon ottaen.

Työntekijöistämme koostuu neljä työparia, joten pystymme jalkautumaan neljään eri kohteeseen kerralla tai yhdistämään voimavarat isompiin työkokonaisuuksiin.

Ketkä kotisi viemärit sukittaa 

Jarno Koukka

Jarno Koukka

Ennakoi seuraavat työvaiheet ennenkuin toiset ovat alkaneet edes miettimään ensimmäistä. Miehessä löytyy tarvittaessa voimaa kuin pienestä pitäjästä. Japin rauhallinen olemus, tarkka työn laadusta ja selkeä seikkaperäinen infoaminen asiakkaillemme on Japin ehdottomia vahvuuksia. Japi kuuluu sukittajien eliittiin pitkällä ja monipuolisella sukitustyökokemuksella.

Janne Lohi

Janne Lohi

Asenne kohdillaan! Janne on tarvittaessa työmaalla keskellä yötä alle puolessa tunnissa tarkastamassa sukitusjärjestelmän paineet, jos hälytinlaitteisto antaa pienimmänkin hälytyksen. Janne ennakoi työtään erinomaisesti ja häneltä onnistuu myös spesiaalisukitustyöt. Jannella on liikenteessä aina hyvällä ilmeellä!

Ville Turja

Ville Turja

LVI-koulut käyneenä toteuttaa toisella kädellä vaikka käyttövesiremontin sukituksen yhteydessä, jos sille päälle sattuu. Villellä on hyvä asenne työn tekemiseen. Ville on rauhallinen ja tarkka työn tekemisessä.

Eemil Tornberg

Eemil Tornberg

Eemil lukeutuu meidän monitoimiukkoihin! Eemilistä on kouliintunut vuosien varrella huipputekijä sukitusosaamisessa, vaikkakin alkuperäinen koulutus ei suoraan vastaa putkialaa. Tosin muiden alojen osaaminen on osoittautunut sukitustyössä erityisvahvuudeksi, kun sukitusammattikouluja ei ole perustettu vieläkään.. Eemil osaa kohottaa yleistä mielialaa hyvällä ilmeellä huumorin höysteellä.

Juho Hytönen

Juho Hytönen

Konkari isolla K:lla. Valtakunnallisessa sukitusyrityksessä työjohtajana lähes 20 autoa organisoineena on nähnyt alalta jo lähes kaiken. Juho pääsi vertaistensa joukkoon 2020 vahvistamaan huippuporukkaamme. Juholta löytyy monipuolisen osaamisen lisäksi erittäin hyvät asiakaspalvelu taidot. Juholla on erittäin hyvä huumoritaju ja häneltä onkin tullut lukuisia juttuja ja sanontoja toisten iloksi.

Viljami Mehto

Viljami Mehto

Viljami maatalon poikana on tottunut pienestä pitäen tekemään isojen poikien hommia. Sormet syyhyää päästä käsillä tekemään työmaalle ”oikeita hommia”. Remonttirakentamisen tausta on ohjannut Viljamin viemärinsukituksien pariin. 

Toni Pajala

Toni Pajala

LVI-, sähkö-, sukitus…. monitoimimies! Talotekniikkaosaamisen ja sähköluvat Lämpö Optimille 2013 tuonut Toni on henkeen ja vereen asentaja isolla A:lla. Toni ei pelkää tarpeen vaatiessa hypätä haalarit päällä kaivoon sukkakeisarin niin pyytäessä. Tonin tilaa-antava tapa lähestyä eri-ikäisiä ihmisiä on saanut paljon kiitosta. Tästä johtuen Toni onkin hoitanut toisinaan viemäri- ja putkikartoituksia.

Johannes Nissinen

Johannes Nissinen

Joppe on Lämpö Optimin sukkakeisari. Pidetty äijjä!!  Sukitus osaamisen aikanaan Lämpö Optimille tuonut. Eteen ei tule koskaan niin suurta ongelmaa, ettei jopella löytyisi siihen ratkaisua. Ei huutele mammuttiluutornistaan käskyjä, vaan laittaa tarvittaessa haalarit niskaan ja näyttää miten sitä saa smoothia sukitusjälkeä. Monitoimimies samoin kuin veljensä Markus.

Markus Nissinen

Markus Nissinen

Lämpö Optimin perustaja. Isähahmo, joka rauhallisella olemuksella rauhoittaa tilanteessa kuin tilanteessa. Markuksen erikoisosaaminen on yrityksen pyörittämisessä ja  kokemusta löytyykin Yrittämisestä jo yli 17 vuoden ajalta. Markus on kuin yksi meidän asentajista!

Toni Pajala

 viemäriasiantuntija

044 986 8400
toni.pajala@sukitukset.fi

Johannes Nissinen

 viemäriasiantuntija

044 242 0198
johannes@sukitukset.fi