Eurofins menetelmäsertifikaatti viemärin sukitusasennuksessa

11.11.2019

Boldan In-House Lining System saneerausmenetelmää viemärin sukituksessa asentavat Boldan Oy:n valtuuttamat ja kouluttamat asennusyritykset, joilla on laadunvarmennussopimus Eurofins Expert Services Oy:n(VTT expert services) kanssa. Boldan asennussertifikaatti viemäreiden sukituksissa on markkinoiden laajin ja eniten sitä käyttää suomalaiset sukitusyritykset. 

Yrityksien voimassa olevat sertifioinnit näkyvät Eurofins(VTT) sertifikaattihakupalvelussa, mikäli laadunvarmennus ja muut velvoitteet on hoidettu. sertifikaattihaku.fi

Menetelmäsertifikaatti viemärin sukitusasennuksessa

Boldan In-House Lining System -asennusmenetelmä soveltuu valurauta-, betoni-, kuitusementti-, kivitavara-, teräs- ja synteettisten GFK -putkien saneeraukseen. Myös muovisten PVC, PE sekä PP -viemäriputkien sukitussaneeraukseen. Asennusmenetelmä sisältää paljon muutakin kuin pelkkää sukittamista. Se käsittää putkiston puhdistuksen, kuvauksen, putkiston sisäpuolisen sukituksen epoksihartsilla imeytetyllä polyesterisukalla, haarakappaleiden asennuksen ja lopputuloksen kuvauksen.

Boldan In-House Lining System -menetelmään kuuluu osana myös uusien saneerauslattiakaivojen asentaminen muovi-insertillä, jolloin vanhoja lattiakaivoja ei tarvitse vaihtaa piikkaamalla uuteen muovikaivoon.  sekä vanhojen kaivojen sisäpuolinen pinnoittaminen. Sertifioidun asennusmenetelmän avulla toteutetaan uusi itsekantava putki vanhan putken sisälle. Menetelmä soveltuu halkisijaltaan 30mm – 200mm putkien saneeraukseen.

Moni vakuutusyhtiö rinnastaa viemärin sukituksen perinteiseen putkiremonttiin. Sukitettu putki katsotaan uudeksi, kun viemärisaneerauksen on tehnyt Eurofins(VTT) menetelmäsertifioitu yritys.  

Viemärin sukituksen sertifiointimenettely

Tämä lisenssi menetelmäsertifikaattiin perustuu Boldan In-House Lining System -menetelmäoppaan mukaiseen, Boldan Oy:n kouluttajan valvonnassa tehtyyn työsuoritukseen, joka käsittää malliputkiston sukituksen epoksihartsilla imeytetyllä polyesterisukalla, haarakappaleiden asennuksen ja lopputuloksen kuvauksen. Sertifioinnin yleiset menettelyt perustuvat Eurofins Expert Services Oy:n sertifiointijärjestelmään.
Asennusyritys ja Eurofins Expert Services Oy solmivat sopimuksen laadunvalvonnan varmentamisesta.

Lisenssin ehdot ja vastuut

Boldan Oy antaa oikeuden asennusyritykselle toimia ja esiintyä menetelmän mukaisena asennusyrityksenä. Boldan Oy huolehtii siitä, että asennusyrityksillä on käytössään ajantasaiset asennusohjeet.
Lisenssi sisältää rajoituksia asennusyritykselle menetelmän käyttöön – asennusyritys ei saa yhdistää menetelmää muihin viemärisaneerausmenetelmiin kohteessa, jossa yritys käyttää Boldan In-House Lining System –menetelmää. Asennusyritys sitoutuu toimimaan menetelmäohjeen mukaisesti.
Asiakasyrityksen edustaja on suorittanut hyväksytysti Boldan In-House Lining System -menetelmällä saneeratun malliputkiston.

Eurofins on myöntänyt Lämpö Optimi Oy:lle viemärisukituksen menetelmäsertifikaatin Lisenssin numero EUFI29-21000473-LV.

Pyydä maksuton viemärikuvaus

Lähetä meille viestiä alla olevalla lomakkeella, niin otamme teihin mahdollisimman pian yhteyttä ja sovimme ajankohdan maksuttomalle viemärikuvaukselle markkinoiden parhaimmalla kuvaustekniikalla.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Rekisteriseloste

Pyydä maksuton viemärikuvaus

Lähetä meille viestiä alla olevalla lomakkeella, niin otamme teihin mahdollisimman pian yhteyttä ja sovimme ajankohdan maksuttomalle viemärikuvaukselle markkinoiden parhaimmalla kuvaustekniikalla.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Rekisteriseloste