Putkiremontin hintaan vaikuttavat tekijät

21.12.2022

Lämmitysputkiremontin sisältö

Putkiremontissa on tärkeää ottaa huomioon muutakin rakenteiden sisällä kulkevat putket. Esimerkiksi vanhat patterit ovat usein sakkautuneet lämmitysveden epäpuhtauksien ja pattereiden ja putkien ruostuessa, jolloin niiden lämmönluovutus kyky on heikentynyt aiheuttaen turhaa energian tuhlausta. Vanhat patterit ovat usein yksilehtisiä nykyisten kaksilehtisten sijaan.

Putkiremonttia suunitellessa on hyvä selvittää millaisilla materiaaleilla toimijat tarjoaa putkiremonttia. Uponor- putkijärjestelmä ei ole halvin, mutta erittäin suosittu ammattilaisten keskuudessa ei vaan merkin takia, vaan kestävyyden ja asennusystävällisyyden takia.

Sisältöä verratessa kaikki ei ole pelkästään numeroita. Meillä jokaisella on kokemusta huonosta palvelusta. Omaan kotiin haluaisi tulevan vain onnistuneimman asentajaparin, joka onnistuu putkiremontista vähintään kiitettävästi. Hyvin suuniteltu työ on kuin puoleksi tehty- lausahdus ei ole vain kliseinen lausahdus, vaan juurikin tämä erottaa huippuammattilaiset perinteisistä putkimiehistä, jotka laskuttavat tukkukeikoista ja kilometreistä.

Onko putkiremonteissa hintaeroja?

Putkiremontin hinnan suuruuteen vaikuttaa putkien kokonaispituus, patterien lukumäärä, putkien koko, vaihdettavat vesikalusteet ja paljon muuta. Rakennuksen koko, kerroksien luumäärä ja väliseinien materiaalit vaikuttavat työn ja tarvikkeiden hintaan.

Yrityksen kulurakenne voi olla raskas tai kevyt. Työtilat, autot ja myyjät ovat yrityksen pakollisia menoja. Toimijoiden sisällöissä ja hinnoissa on suuriakin eroja, joten niiden vertailuun kannattaa perehtyä. Edullinen putkiremontin hinta ei aina tarkoita sisällön puutteellisuutta. Tarjouksen ollessa voimassa vain hetken “siirtyneen työmaan takia”, kannattaa siitä huolimatta nukkua yön yli ja ottaa vähintään yksi tarjous vertailtavaksi.

Yhteenveto

Putkiremonttitarjousta vertailessa kannattaa selvittää toimijan vastuut remontin aikana ja vastuuvakuutukset. Yrityksellä on hyvä olla pitkä kokemus, mutta yksittäisen asentajan kokemus ratkaisee myös olennaisesti – hän loppupelissä toteuttaa putkiremontin, ei yritys. Vastuullinen toimija ottaa kokonaisvastuun putkiremontista antaen kiinteän urakkahinnan ilman lisätyökohtia.

Pyydä maksuton putkikartoitus

Lähetä meille viestiä alla olevalla lomakkeella, niin otamme teihin mahdollisimman pian yhteyttä ja sovimme ajankohdan maksuttomalle putkikartoitukselle

Voitte myös soittaa suoraan 044 9747251

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Pyydä maksuton viemärikuvaus

Lähetä meille viestiä alla olevalla lomakkeella, niin otamme teihin mahdollisimman pian yhteyttä ja sovimme ajankohdan maksuttomalle viemärikuvaukselle markkinoiden parhaimmalla kuvaustekniikalla.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Rekisteriseloste