Viemärissä tukos? Ratkaisu löytyy Lämpö Optimilta

26.6.2024

Viemäritukoksen yleisimmät syyt

Viemäritukokset ovat yleinen ongelma, joka voi aiheuttaa suurta haittaa kotitalouksissa. Tukokset syntyvät usein, kun viemäriin kertyy rasvaa, hiuksia, saippuajäämiä ja muita roskia. Nämä aineet voivat ajan myötä kerääntyä putkien seinämiin ja estää veden vapaan virtauksen.

Toinen yleinen syy viemäritukoksiin on vierasesineiden, kuten paperipyyhkeiden, vanupuikkojen ja muiden ei-biohajoavien materiaalien huuhtelu viemäriin. Nämä esineet voivat juuttua putkiin ja aiheuttaa tukoksia, jotka vaativat ammattimaista apua.

Viemärin sukitus: Kestävä ratkaisu

Viemärin sukitus on moderni ja tehokas tapa korjata viemäritukoksia ja pidentää viemäriputkien käyttöikää. Sukituksessa epoksilla kyllästetty polyesterihuopasukka asennetaan puhdistettuun viemäriputkeen paineilman avulla. Sukka kovettuu muoviputkeksi muutamassa tunnissa, mikä tekee viemäristä käytännössä uudenveroiseksi.

Tämä menetelmä on nopea, siisti ja meluton, ja se voidaan suorittaa ilman, että talon rakenteita tarvitsee rikkoa. Sukitus on myös kustannustehokas ratkaisu, joka voi pidentää viemäriputkien käyttöikää jopa 50 vuotta.

Miten tunnistaa viemäritukos?

Viemäritukoksen tunnistaminen ajoissa voi säästää paljon vaivaa ja rahaa. Yleisiä merkkejä tukoksesta ovat esimerkiksi hitaasti tyhjenevät pesualtaat, epämiellyttävät hajut ja oudot äänet viemäristä. Jos huomaat näitä merkkejä, on tärkeää toimia nopeasti ja ottaa yhteyttä ammattilaiseen.

Me Lämpö Optimilla tarjoamme maksuttoman viemärikuvauksen, jonka avulla voimme tarkasti selvittää viemärisi kunnon ja antaa tarvittaessa tarjouksen viemärin sukituksesta tai muista korjaustoimenpiteistä.

Viemärin huolto ja ennaltaehkäisy

Viemärin säännöllinen huolto on paras tapa ehkäistä tukoksia ja varmistaa viemärijärjestelmän toimivuus. Viemäriputkiin kertyy vuosien mittaan erilaisia rasvoja ja pesuaineita, jotka voivat aiheuttaa tukoksia. Säännöllinen huolto, kuten mekaaninen harjapuhdistus ja painehuuhtelu, pitää putkiston kunnossa ja estää yllättävät tukokset.

Me Lämpö Optimilla tarjoamme omakotitalojen viemärihuollot kilpailukykyiseen hintaan. Huoltopalvelumme sisältää kaiken tarvittavan, kuten kodin suojauksen, viemäripisteiden ja hajulukkojen irrotuksen, harjapesun, hajulukkojen uusimisen ja loppusiivouksen.

Miksi valita Lämpö Optimi?

Me Lämpö Optimilla olemme erikoistuneet viemäriremontteihin ja -huoltoihin. Tarjoamme avaimet käteen -paketteja, jotka sisältävät kaiken tarvittavan viemärin sukituksesta huoltoon. Käytämme vain parhaita materiaaleja ja menetelmiä, jotta voimme taata asiakkaillemme laadukkaan ja kestävän lopputuloksen.

Lisäksi tarjoamme maksuttoman viemärikuvauksen, jonka avulla voimme tarkasti selvittää viemärisi kunnon ja antaa tarvittaessa tarjouksen viemärin sukituksesta tai muista korjaustoimenpiteistä. Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua pitämään viemärisi kunnossa!

Pyydä maksuton viemärikuvaus

Lähetä meille viestiä alla olevalla lomakkeella, niin otamme teihin mahdollisimman pian yhteyttä ja sovimme ajankohdan maksuttomalle viemärikuvaukselle markkinoiden parhaimmalla kuvaustekniikalla.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Rekisteriseloste