Viemärin sukitus: Lisää elinaikaa viemäreille

11.6.2024

Mikä on viemärin sukitus?

Viemärin sukitus on moderni ja tehokas menetelmä viemäriputkien kunnostamiseen ilman, että koko putkistoa tarvitsee kaivaa esiin ja vaihtaa. Tämä menetelmä on erityisen hyödyllinen vanhoissa rakennuksissa, joissa viemäriputket ovat saattaneet haurastua tai vaurioitua vuosien saatossa. Sukituksessa vanhan putken sisään asennetaan uusi, kestävä putki, joka parantaa viemärin toimintaa ja pidentää sen käyttöikää merkittävästi.

Menetelmässä käytetään epoksilla kyllästettyä polyesterihuopasukkaa, joka kovettuu muoviputkeksi. Tämä uusi putki on saumaton ja vesitiivis, mikä tekee siitä erittäin kestävän ja pitkäikäisen ratkaisun. Sukitus voidaan tehdä erilaisiin putkimateriaaleihin, kuten muovi-, betoni-, valurauta- ja saviputkiin, mikä tekee siitä monipuolisen vaihtoehdon erilaisiin kiinteistöihin.

Sukituksen edut perinteiseen viemäriremonttiin verrattuna

Sukitus tarjoaa useita etuja perinteiseen viemäriremonttiin verrattuna. Ensinnäkin se on huomattavasti nopeampi prosessi. Perinteinen viemäriremontti voi kestää viikkoja tai jopa kuukausia, kun taas sukitus voidaan suorittaa 2-5 työpäivän aikana. Tämä tarkoittaa vähemmän häiriöitä asukkaille ja nopeampaa paluuta normaaliin arkeen.

Toiseksi, sukitus on kustannustehokkaampi vaihtoehto. Koska vanhoja putkia ei tarvitse kaivaa esiin ja vaihtaa, säästetään merkittävästi työvoima- ja materiaalikustannuksissa. Lisäksi sukitus on ympäristöystävällisempi vaihtoehto, koska se vähentää jätteen määrää ja minimoi rakennusmateriaalien käytön.

Milloin viemärin sukitus on tarpeen?

Viemärin sukitus on tarpeen, kun viemäriputket ovat vanhoja, haurastuneita tai vaurioituneita. Yleisiä merkkejä siitä, että sukitus saattaa olla tarpeen, ovat toistuvat tukokset, viemärin hajut ja vuotavat putket. Jos viemäriputket ovat yli 40 vuotta vanhoja, on suositeltavaa harkita sukitusta, vaikka näkyviä ongelmia ei vielä olisikaan.

Me Lämpö Optimi Oy:ssä tarjoamme maksuttoman viemärikuvauksen, jonka avulla voimme tarkistaa viemäriputkiesi kunnon ja suositella tarvittavia toimenpiteitä. Tämä auttaa sinua tekemään tietoon perustuvan päätöksen viemäriputkiesi kunnosta ja mahdollisesta sukitustarpeesta.

Sukituksen vaiheet

Sukitusprosessi alkaa viemäriputkien perusteellisella puhdistuksella. Tämä varmistaa, että uusi putki tarttuu kunnolla vanhan putken sisäpintaan. Puhdistuksen jälkeen viemäriputket kuvataan, jotta voidaan varmistaa, että ne ovat valmiita sukitukseen. Tämän jälkeen epoksilla kyllästetty polyesterihuopasukka asennetaan vanhan putken sisään ja kovetetaan muoviputkeksi.

Kun sukitus on valmis, viemäriputket kuvataan uudelleen, jotta voidaan varmistaa työn laatu ja lopputuloksen kestävyys. Asiakas saa videokuvan sukituksen lopputuloksesta, mikä antaa mielenrauhaa ja varmuuden siitä, että työ on tehty oikein.

Sukituksen kustannukset

Viemärin sukituksen kustannukset vaihtelevat useiden tekijöiden mukaan, kuten putkiston pituuden ja viemäripisteiden määrän perusteella. Omakotitalon viemäriputkien sukitus maksaa tyypillisesti 7000-16000 euroa. Vaikka hinta saattaa aluksi tuntua korkealta, on tärkeää muistaa, että sukitus pidentää viemäriputkien käyttöikää jopa 50 vuotta, mikä tekee siitä pitkällä aikavälillä erittäin kustannustehokkaan ratkaisun.

Me Lämpö Optimi Oy:ssä tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden laskea sukituksen hinnan kätevästi verkkosivuiltamme löytyvällä laskurilla. Lisäksi tarjoamme maksuttoman viemärikuvauksen, jonka avulla saat tarkan arvion sukituksen kustannuksista.

Miksi valita Lämpö Optimi Oy?

Me Lämpö Optimi Oy:ssä olemme erikoistuneet viemärisukituksiin ja tarjoamme asiakkaillemme laadukasta ja luotettavaa palvelua. Käytämme markkinoiden parhaita materiaaleja ja menetelmiä, mikä takaa kestävän ja pitkäikäisen lopputuloksen. Lisäksi tarjoamme avaimet käteen -paketin, joka sisältää kaiken tarvittavan suunnittelusta toteutukseen ja loppusiivoukseen.

Asiakastyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää, ja siksi tarjoamme työllemme takuun. Voit luottaa siihen, että viemärisukitus tehdään huolellisesti ja ammattitaidolla, ja että lopputulos on kestävä ja laadukas. Ota yhteyttä meihin ja pyydä maksuton viemärikuvaus, niin voimme yhdessä suunnitella parhaan ratkaisun viemäriputkiesi kunnostamiseen.

Pyydä maksuton viemärikuvaus

Lähetä meille viestiä alla olevalla lomakkeella, niin otamme teihin mahdollisimman pian yhteyttä ja sovimme ajankohdan maksuttomalle viemärikuvaukselle markkinoiden parhaimmalla kuvaustekniikalla.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Rekisteriseloste