Viemärin sukitus: Kustannustehokas ja laadukas ratkaisu

12.6.2024

Mikä on viemärin sukitus?

Viemärin sukitus on moderni ja tehokas menetelmä viemäriputkiston kunnostamiseen. Se on erityisen suosittu vaihtoehto perinteiselle viemäriremontille, koska se on nopeampi, kustannustehokkaampi ja vähemmän häiritsevä. Sukituksessa vanha viemäriputki toimii muottina uudelle, epoksilla kyllästetylle polyesterihuopasukalle, joka asennetaan paineilman avulla. Tämä sukka kovettuu muutamassa tunnissa muodostaen uuden, saumattoman ja kestävän muoviviemärin.

Menetelmä on erityisen hyödyllinen, koska se ei vaadi rakenteiden purkamista, mikä tarkoittaa, että asukkaat voivat jatkaa normaalia elämäänsä remontin aikana. Tämä tekee sukituksesta erittäin houkuttelevan vaihtoehdon niin omakotitaloille, rivitaloille kuin kerrostaloillekin.

Sukituksen edut perinteiseen viemäriremonttiin verrattuna

Sukitus tarjoaa monia etuja perinteiseen viemäriremonttiin verrattuna. Ensinnäkin se on huomattavasti nopeampi prosessi. Perinteinen viemäriremontti voi kestää useita viikkoja tai jopa kuukausia, kun taas sukitus voidaan suorittaa 2-5 työpäivän aikana. Tämä nopeus vähentää merkittävästi asukkaiden häiriöitä ja mahdollistaa nopeamman paluun normaaliin arkeen.

Toiseksi, sukitus on kustannustehokkaampi vaihtoehto. Koska rakenteita ei tarvitse purkaa, työvoima- ja materiaalikustannukset ovat alhaisemmat. Lisäksi sukitus on ympäristöystävällisempi vaihtoehto, koska se vähentää jätteen määrää ja minimoi rakennusmateriaalien käytön.

Viemärin sukituksen kestävyys ja turvallisuus

Oikein tehty viemärin sukitus voi lisätä putkiston käyttöikää jopa 50 vuotta. Tämä tekee siitä erittäin kestävän ja pitkäikäisen ratkaisun. Sukitustekniikka on kehitetty 1970-luvulla ja sitä käytetään nykyään laajasti ympäri maailmaa erilaisissa kiinteistöissä. Sukitettu viemäri on saumaton, vesitiivis ja tasapaksu, mikä takaa sen kestävyyden ja turvallisuuden.

Lisäksi sukitus on turvallinen vaihtoehto myös asukkaiden kannalta. Koska rakenteita ei tarvitse purkaa, pölyn ja muiden haitallisten aineiden leviäminen minimoidaan. Tämä tekee sukituksesta terveellisemmän vaihtoehdon perinteiseen viemäriremonttiin verrattuna.

Sukituksen hinta ja kustannustehokkuus

Omakotitalon viemäreiden sukittaminen maksaa tyypillisesti 7000-16000 euroa. Hinta riippuu monista tekijöistä, kuten putkiston pituudesta ja viemäripisteiden määrästä. Vaikka sukitus saattaa aluksi vaikuttaa kalliilta, se on pitkällä aikavälillä kustannustehokas ratkaisu, koska se pidentää viemäriputkiston käyttöikää merkittävästi ja vähentää tulevia korjauskustannuksia.

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden laskea sukituksen kustannukset kätevästi hintalaskurillamme. Lisäksi tarjoamme maksuttoman viemärikuvauksen, jonka avulla voimme antaa tarkan hinnan sukitukselle. Tämä auttaa asiakkaitamme tekemään informoidun päätöksen ja varmistamaan, että he saavat parhaan mahdollisen vastineen rahoilleen.

Sukituksen soveltuvuus erilaisiin kiinteistöihin

Viemärisukitus sopii kaikenlaisiin kiinteistöihin, olipa kyseessä sitten omakotitalo, rivitalo, kerrostalo tai teollisuuskiinteistö. Sukitustekniikkaa voidaan käyttää niin muovi-, betoni-, valurauta- kuin saviputkiinkin. Tämä tekee siitä erittäin monipuolisen ja joustavan ratkaisun erilaisiin viemäriongelmiin.

Sukitustekniikka sopii halkaisijaltaan jopa 30 mm putkiin, mikä tekee siitä soveltuvan myös pienempiin viemäriputkistoihin. Me sukittamme omakotitalojen, liike- ja teollisuuskiinteistöjen sekä taloyhtiöiden viemäreitä, ja tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisen avaimet käteen -paketin, joka sisältää kaiken tarvittavan suunnittelusta toteutukseen.

Asiakaskokemukset ja takuutyö

Asiakaskokemukset ovat meille erittäin tärkeitä, ja olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme laadukasta ja luotettavaa palvelua. Viemärin sukitus on saanut paljon positiivista palautetta asiakkailtamme, jotka ovat olleet tyytyväisiä työn nopeuteen, kustannustehokkuuteen ja lopputuloksen laatuun.

Me Lämpö Optimi Oy:ssä tarjoamme sukitukselle takuutyön, mikä tarkoittaa, että asiakkaamme voivat luottaa työn laatuun ja kestävyyteen. Takuutyö antaa asiakkaillemme mielenrauhan ja varmuuden siitä, että heidän viemäriputkistonsa on kunnossa ja kestää pitkään.

Pyydä maksuton viemärikuvaus

Lähetä meille viestiä alla olevalla lomakkeella, niin otamme teihin mahdollisimman pian yhteyttä ja sovimme ajankohdan maksuttomalle viemärikuvaukselle markkinoiden parhaimmalla kuvaustekniikalla.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Rekisteriseloste