Viemärin huolto koko Suomen alueella

28.6.2024

Viemärin huollon tärkeys

Viemärin huolto on olennainen osa kiinteistön kunnossapitoa. Säännöllinen huolto estää tukkeumat ja varmistaa, että viemärijärjestelmä toimii moitteettomasti. Tukkeutunut viemäri voi aiheuttaa vakavia ongelmia, kuten vesivahinkoja ja epämiellyttäviä hajuja, jotka voivat vaikuttaa asumismukavuuteen ja kiinteistön arvoon.

Huoltotoimenpiteisiin kuuluu muun muassa viemärin puhdistus, kuvaus ja tarvittaessa sukitus. Näiden toimenpiteiden avulla voidaan ennaltaehkäistä suurempia ongelmia ja pidentää viemärijärjestelmän käyttöikää. Me Lämpö Optimi Oy:ssä tarjoamme kattavat viemärin huoltopalvelut koko Suomen alueella, jotta voit olla varma, että viemärisi ovat aina kunnossa.

Viemärin sukitus – tehokas ja kestävä ratkaisu

Viemärin sukitus on moderni ja kustannustehokas tapa uusia vanhat ja kuluneet viemäriputket. Sukituksessa epoksilla kyllästetty polyesterihuopasukka asennetaan puhdistettuun viemäriputkeen paineilman avulla. Sukka kovettuu muoviputkeksi muutamassa tunnissa, mikä tekee menetelmästä nopean ja siistin.

Sukitus on erityisen hyödyllinen menetelmä, koska se voidaan tehdä ilman rakenteiden purkamista. Tämä tarkoittaa, että talossa voi asua koko remontin ajan ilman häiriöitä. Sukitus tuo viemäreille jopa 50 vuotta lisää käyttöikää, mikä tekee siitä pitkäaikaisen ja luotettavan ratkaisun.

Viemärin kuvaus – tarkka ja luotettava kartoitus

Viemärin kuvaus on tärkeä osa viemärin huoltoa. Kuvauksen avulla voidaan selvittää viemäriputkien kunto ja mahdolliset ongelmakohdat. Meillä viemärin kuvauksen suorittaa aina ammattilainen, jolla on pitkä kokemus alalta. Käytämme markkinoiden parasta kuvaustekniikkaa, mikä takaa tarkan ja luotettavan lopputuloksen.

Kuvauksen yhteydessä asiakas saa videokuvan lisäksi kattavan, kirjallisen kuntoraportin veloituksetta. Tämä raportti kertoo viemärin todellisen kunnon ja mahdolliset korjaustarpeet. Laadukas viemärikamera ja ammattitaitoinen kuvaus varmistavat, että kaikki viemärin ongelmat havaitaan ajoissa ja voidaan korjata ennen kuin ne aiheuttavat suurempia vahinkoja.

Viemärin huollon kustannukset

Viemärin huollon kustannukset vaihtelevat riippuen toimenpiteistä ja viemärijärjestelmän kunnosta. Esimerkiksi omakotitalon viemäreiden sukittaminen maksaa tyypillisesti 6000-14000 euroa. Hintaan vaikuttavat putkiston kokonaispituus ja viemäripisteiden määrä. Voit laskea sukituksen hinnan kätevästi sivultamme löytyvällä laskurilla.

Tarjoamme myös maksuttoman viemärikuvauksen, jonka avulla saat tarkan hinnan sukitukselle. Tämä auttaa sinua suunnittelemaan budjettisi ja varmistamaan, että viemärisi ovat aina kunnossa ilman yllättäviä kustannuksia.

Asiakaskokemukset ja takuutyö

Asiakaskokemukset ovat meille tärkeitä, ja olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota laadukasta ja luotettavaa palvelua. Viemärin sukitus on saanut paljon positiivista palautetta asiakkailtamme, jotka ovat olleet tyytyväisiä työn laatuun ja nopeuteen. Sukitus on hiljainen ja siisti menetelmä, joka ei häiritse arkea.

Kaikki työmme tehdään takuutyönä, mikä tarkoittaa, että voit luottaa työn laatuun ja kestävyyteen. Me Lämpö Optimi Oy:ssä sitoudumme tarjoamaan parasta mahdollista palvelua ja varmistamaan, että viemärisi ovat aina kunnossa. Ota yhteyttä ja kysy lisää viemärin huoltopalveluistamme!

Pyydä maksuton viemärikuvaus

Lähetä meille viestiä alla olevalla lomakkeella, niin otamme teihin mahdollisimman pian yhteyttä ja sovimme ajankohdan maksuttomalle viemärikuvaukselle markkinoiden parhaimmalla kuvaustekniikalla.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Rekisteriseloste