Viemärihuolto Jyväskylä

Teemme viemärin pesut ja huollot Jyväskylästä koko Suomen alueelle.

Viemäreiden säännöllinen huolto takaa toimivuuden!

Viemäriputkiin kertyy vuosikymmenien mittaa erilaisia rasvoja ja pesuaineita. Viemärin huoltamisella pidetään kunnossa putkisto, eikä yllätyksiä tule tukkeutumisen tai viemärihajuen muodossa.

Viemärihuuhtelun työvaiheet:

 Työn suunittelu
 Kodin suojaus
 wc-istuinten ja hajulukkojen irroitus
 Hellävarainen harjapesuri yhdessä paineistetun veden ja pesuaineiden kanssa
 Hajulukkojen uusiminen ja tarvittaessa wc-istuinten uusiminen
 Tarvittaessa vaurioituneen putken korjaus sukitusmenetelmällä
 Viemärin kuvaus ja dokumentointi

 Työnmaan loppusiivous ja mahdollisten jätteiden pois vienti
 Työn luovutus

Omakotitalon viemäreiden huoltopesu maksaa tyypillisesti 400–1300 euroa. Hintaan vaikuttavat putkiston kokonaispituus ja viemäripisteiden määrä. Viemärihuoltotyö kestää keskimäärin yhden päivän.

Lämpö Optimi Oy toteuttaa kotisi viemärihuollon alusta loppuun ilman vesikatkoja. Saat työkokonaisuudesta kokonaisvaltaisen urakkasopimuksen.  

Helpoin tapa selvittää tarkasti ja totuudenmukaisesti viemärisi kunto on viemärikuvaus – tulemme maksutta kuvaamaan viemärinne viemärikameralla ja annamme tarvittaessa pitävän tarjouksen viemäreidenne huoltamisesta!.

Tukkeutunut viemäriputki vetää huonosti

Tukkeutunut viemäriputki vetää huonosti

Viemäri pulputtaa? Keittiön pulputtava viemäri enteilee kohta tukkeutuvasta viemäriputkesta. Putkiston sisäpintoihin on kertynyt rasvaa ja mahdollisen pesukoneen tuottamia pesuaine jäämiä. Tyypillisesti 60-luvun valurautaputki on keittiön osalta sisähalkaisijaltaan...

lue lisää

Muista kotitalousvähennys

Työstä on myös mahdollista saada kotitalousvähennystä. Vuonna 2019 kotitalusvähennys on max. 2400€ / henkilö – kaksihenkisessä taloudessa voidaan siis saada yhteensä jopa 4800 € vähennystä! Vähennyksen osuus on 50 % työn osuudesta.

Kokemuksia viemärin sukituksesta

Viemärin sukitus kokemuksia naisnäkökulmasta

Minulla on -60 luvulla rakennettu omakotitalo, jossa alkoi jo iän puolesta olemaan tarve korjata viemärit, vaikka mitään ongelmia niiden toiminassa ei vielä ollut. Netissä googlettelin eri firmoja ja tarkistelin taustoja. Löysin Lämpö optimin sivuilta myös...

lue lisää

Pyydä maksuton viemärikuvaus

Lähetä meille viestiä alla olevalla lomakkeella, niin otamme teihin mahdollisimman pian yhteyttä ja sovimme ajankohdan maksuttomalle viemärikuvaukselle markkinoiden parhaimmalla kuvaustekniikalla.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Rekisteriseloste