Viemärin huolto ammattitaidolla ympäri Suomen

10.6.2024

Viemärin huollon tärkeys

Viemärin huolto on olennainen osa kiinteistön kunnossapitoa. Säännöllinen huolto estää tukkeumat ja viemärin hajut, jotka voivat aiheuttaa suuria ongelmia ja kalliita korjauksia. Viemäriputkiin kertyy ajan myötä rasvaa, pesuainejäämiä ja muita epäpuhtauksia, jotka voivat tukkia putkiston ja heikentää sen toimintaa.

Me Lämpö Optimi Oy:ssä tarjoamme kattavat viemärin huoltopalvelut koko Suomen laajudella, jotka pitävät putkistosi kunnossa ja toimivana. Käytämme mekaanista harjapuhdistusta ja painehuuhtelumenetelmiä, jotka takaavat parhaan lopputuloksen. Näin varmistamme, että viemärisi pysyvät puhtaina ja toimivina pitkään.

Viemärin huollon vaiheet

Viemärin huolto alkaa aina huolellisella suunnittelulla. Ensin suojaamme kodin ja irrotamme viemäripisteet ja hajulukot. Tämän jälkeen käytämme hellävaraista harjapesuria yhdessä paineistetun veden ja pesuaineiden kanssa, jotta putkisto puhdistuu perusteellisesti.

Huollon aikana uusimme tarvittaessa hajulukot ja wc-istuimet. Lopuksi teemme loppusiivouksen ja viemme mahdolliset jätteet pois. Työn valmistuttua luovutamme viemärin takaisin asiakkaalle ja varmistamme, että kaikki on kunnossa.

Viemärin sukitus – pitkäikäinen ratkaisu

Viemärin sukitus on tehokas ja kestävä tapa uusia vanhat viemäriputket. Sukituksessa epoksilla kyllästetty polyesterihuopasukka asennetaan puhdistettuun viemäriputkeen paineilman avulla. Sukka kovettuu muoviputkeksi muutamassa tunnissa, ja näin viemäriputki saa jopa 50 vuotta lisää käyttöikää.

Sukitus on nopea, siisti ja meluton tapa tehdä viemäriremontti. Se ei vaadi rakenteiden rikkomista, joten talossa voi asua koko remontin ajan. Me Lämpö Optimi Oy:ssä teemme sukitukset ammattitaidolla ja takaamme laadukkaan lopputuloksen.

Viemärin kuvaus – tarkka ja luotettava

Viemärin kunnon selvittäminen alkaa aina viemärikuvauksella. Meillä viemärin kuvauksen suorittaa aina ammattilainen, jolla on pitkä kokemus alalta. Käytämme markkinoiden parasta kuvaustekniikkaa, joka takaa tarkan ja luotettavan lopputuloksen.

Kuvauksen yhteydessä asiakas saa videokuvan lisäksi kattavan kirjallisen kuntoraportin veloituksetta. Raportista käy ilmi viemärin todellinen kunto ja mahdolliset korjaustarpeet. Näin voit olla varma, että viemärisi ovat kunnossa ja toimivat moitteettomasti.

Kotitalousvähennys viemärin huollossa

Viemärin huolto ja sukitus ovat lähes kokonaan työtä ilman tarvikkeita, joten niistä on mahdollista saada kotitalousvähennystä. Vuonna 2024 kotitalousvähennys on maksimissaan 2 250 euroa henkilöä kohden, joten kaksihenkisessä taloudessa voidaan saada yhteensä jopa 4 500 euroa vähennystä.

Muista hyödyntää kotitalousvähennys, kun tilaat viemärin huoltopalvelut meiltä. Näin saat laadukasta palvelua kustannustehokkaaseen hintaan ja pidät viemärisi kunnossa pitkään.

Pyydä maksuton viemärikuvaus

Helpoin tapa selvittää viemärisi kunto on pyytää maksuton viemärikuvaus. Me tulemme maksutta kuvaamaan viemärisi viemärikameralla ja annamme tarvittaessa tarjouksen viemärin huoltamisesta tai sukituksesta.

Ota yhteyttä ja sovi ajankohta maksuttomalle viemärikuvaukselle. Näin voit olla varma, että viemärisi ovat kunnossa ja toimivat moitteettomasti. Me huolehdimme viemärisi kunnosta ammattitaidolla ja laadukkaasti ympäri Suomen.

Pyydä maksuton viemärikuvaus

Lähetä meille viestiä alla olevalla lomakkeella, niin otamme teihin mahdollisimman pian yhteyttä ja sovimme ajankohdan maksuttomalle viemärikuvaukselle markkinoiden parhaimmalla kuvaustekniikalla.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Rekisteriseloste