Tehokas viemärin tukoksen poisto ammattilaisilta

19.6.2024

Miksi viemärin tukos syntyy?

Viemärin tukos on yleinen ongelma, joka voi aiheuttaa suurta haittaa kotitalouksissa. Tukoksen syyt voivat vaihdella, mutta yleisimpiä syitä ovat rasvan, hiusten, saippuajäämien ja muiden roskien kertyminen putkistoon. Nämä aineet voivat ajan myötä muodostaa esteen, joka estää veden vapaan virtauksen.

Toinen yleinen syy viemärin tukkeutumiseen on vierasesineiden joutuminen viemäriin. Esimerkiksi lasten lelut, hygieniatuotteet ja muut esineet voivat helposti päätyä viemäriin ja aiheuttaa tukoksen. Myös vanhat ja kuluneet putket voivat olla alttiita tukkeutumiselle, sillä ne voivat kerätä enemmän roskia ja likaa.

Ammattilaisen apua tukoksen poistoon

Kun viemäri tukkeutuu, on tärkeää toimia nopeasti. Ammattilaisen apu on usein paras ratkaisu, sillä heillä on tarvittavat välineet ja osaaminen tukoksen tehokkaaseen poistamiseen. Me Lämpö Optimi Oy:ssä tarjoamme kattavat viemärin avaus- ja huoltopalvelut, jotka takaavat putkiston toimivuuden pitkällä aikavälillä.

Ammattitaitoiset työntekijämme käyttävät mekaanisia harjapuhdistusmenetelmiä yhdessä painehuuhtelun kanssa, mikä varmistaa parhaan mahdollisen lopputuloksen. Tämä menetelmä poistaa tehokkaasti kaikki tukokset ja varmistaa, että viemäri toimii jälleen moitteettomasti.

Viemärin säännöllinen huolto

Viemärin säännöllinen huolto on avainasemassa tukosten ennaltaehkäisyssä. Säännöllinen huolto auttaa pitämään putkiston puhtaana ja estää roskien kertymisen. Me tarjoamme viemärin huoltopalveluita, jotka sisältävät viemäriputkien harjapesun ja painehuuhtelun.

Huoltopalvelumme sisältää myös viemäripisteiden ja hajulukkojen irrotuksen, hellävaraisen harjapesun paineistetun veden ja pesuaineiden kanssa, sekä hajulukkojen ja wc-istuinten uusimisen tarvittaessa. Näin varmistamme, että viemärisi toimii moitteettomasti ja vältyt ikäviltä yllätyksiltä.

Viemärin kuvaus ja kuntoraportti

Viemärin kunnon tarkistaminen on tärkeä osa viemärin huoltoa. Me tarjoamme ammattitaitoista viemärin kuvauspalvelua, jossa käytämme markkinoiden parasta kuvaustekniikkaa. Viemärin kuvauksen avulla voimme tarkasti selvittää putkiston kunnon ja mahdolliset ongelmakohdat.

Kuvauksen yhteydessä asiakas saa videokuvan lisäksi kattavan kirjallisen kuntoraportin, joka kertoo viemärin todellisen kunnon ja mahdolliset korjaustarpeet. Tämä raportti on arvokas dokumentti, joka auttaa sinua tekemään oikeat päätökset viemärin huollon ja korjauksen suhteen.

Viemärin sukitus – Kestävä ratkaisu

Viemärin sukitus on tehokas ja kestävä tapa uusia vanhat ja kuluneet viemäriputket. Sukituksessa epoksilla kyllästetty polyesterihuopasukka asennetaan puhdistettuun viemäriputkeen paineilman avulla. Sukka kovettuu muoviputkeksi muutamassa tunnissa, mikä pidentää viemärin käyttöikää jopa 50 vuotta.

Sukitus on nopea, siisti ja meluton tapa uusia viemärit. Se tehdään aina rakenteita rikkomatta, joten talossa voi asua koko remontin ajan. Me tarjoamme viemärin sukituspalveluita, jotka takaavat putkiston pitkäaikaisen toimivuuden ja kestävyyden.

Kotitalousvähennys ja kustannustehokkuus

Viemärin avaus- ja huoltotyöt ovat lähes kokonaisuudessaan työtä ilman tarvikkeita, joten niistä on mahdollista saada kotitalousvähennystä. Vuonna 2024 kotitalousvähennys on maksimissaan 2 250 euroa henkilöä kohden, joten kaksihenkisessä taloudessa voidaan saada yhteensä jopa 4 500 euroa vähennystä.

Kotitalousvähennys tekee viemärin huollosta ja korjauksesta entistä kustannustehokkaampaa. Me tarjoamme laadukkaita ja edullisia viemäripalveluita, jotka takaavat putkiston toimivuuden ja säästävät rahaa pitkällä aikavälillä.

Yhteenveto

Viemärin tukoksen poistaminen ammattilaisen avulla on tehokas ja luotettava ratkaisu. Säännöllinen huolto ja viemärin kuvaus auttavat ennaltaehkäisemään tukoksia ja pitämään putkiston kunnossa. Viemärin sukitus on kestävä ja kustannustehokas tapa uusia vanhat viemäriputket.

Me Lämpö Optimi Oy:ssä tarjoamme kattavat viemäripalvelut, jotka takaavat putkiston toimivuuden ja kestävyyden. Ota yhteyttä ja pyydä maksuton viemärikuvaus, niin varmistamme, että viemärisi toimii moitteettomasti ja vältyt ikäviltä yllätyksiltä.

Pyydä maksuton viemärikuvaus

Lähetä meille viestiä alla olevalla lomakkeella, niin otamme teihin mahdollisimman pian yhteyttä ja sovimme ajankohdan maksuttomalle viemärikuvaukselle markkinoiden parhaimmalla kuvaustekniikalla.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Rekisteriseloste