Viemärin sukitus takuutyönä ympäri Suomen

3.6.2024

Mikä on viemärin sukitus ja miksi se kannattaa?

Viemärin sukitus on moderni ja kustannustehokas tapa saneerata vanhoja viemäriputkia. Menetelmässä vanhan putken sisään asennetaan uusi, saumaton sukitus, joka kovettuu ja muodostaa uuden putken vanhan sisään. Tämä tekniikka soveltuu erityisesti valurauta-, muovi-, betoni- ja saviputkien korjaukseen.

Sukitus on erinomainen vaihtoehto perinteiselle putkiremontille, koska se on nopeampi ja aiheuttaa vähemmän häiriötä asukkaille. Lisäksi sukitus on ympäristöystävällisempi vaihtoehto, koska se vähentää jätteen määrää ja säästää luonnonvaroja. Me Lämpö Optimi Oy:ssä tarjoamme sukituspalvelut avaimet käteen -pakettina, mikä tekee prosessista vaivattoman asiakkaillemme.

Sukituksen vaiheet ja kesto

Sukitusprosessi alkaa aina viemäriputkien kuntotarkastuksella, jossa käytämme viemärikameraa. Tämä antaa meille tarkan kuvan putkiston kunnosta ja mahdollisista vaurioista. Kuntotarkastuksen jälkeen suunnittelemme sukitustyön huolellisesti ja annamme asiakkaalle tarkan tarjouksen.

Varsinainen sukitustyö alkaa putkien puhdistuksella, jossa käytämme mekaanista harjapuhdistusta ja painehuuhtelua. Tämän jälkeen asennamme sukan vanhan putken sisään ja kovetamme sen. Koko prosessi kestää yleensä yhdestä kahteen päivää, riippuen putkiston laajuudesta ja kunnosta.

Sukituksen hyödyt ja takuu

Sukitus tarjoaa monia etuja verrattuna perinteiseen putkiremonttiin. Ensinnäkin se on huomattavasti nopeampi ja aiheuttaa vähemmän häiriötä asukkaille. Toiseksi sukitus on kustannustehokkaampi, koska se ei vaadi suuria purkutöitä tai rakenteiden avaamista. Kolmanneksi sukitus on ympäristöystävällisempi vaihtoehto, koska se vähentää jätteen määrää ja säästää luonnonvaroja.

Tarjoamme sukitustyölle takuun, mikä antaa asiakkaillemme mielenrauhan ja varmuuden työn laadusta. Takuumme kattaa mahdolliset viat ja ongelmat, jotka voivat ilmetä sukituksen jälkeen. Näin varmistamme, että asiakkaamme ovat aina tyytyväisiä palveluihimme.

Kenelle sukitus sopii?

Sukitus sopii kaikenlaisiin kiinteistöihin, kuten omakotitaloihin, rivitaloihin ja kerrostaloihin. Menetelmä soveltuu erityisesti vanhojen valurauta- ja betoniputkien saneeraukseen, mutta se toimii myös muovi- ja saviputkissa. Sukitus on erinomainen vaihtoehto, jos putkisto on yli 40 vuotta vanha tai jos putkissa on havaittu vuotoja tai muita vaurioita.

Me tarjoamme sukituspalvelut ympäri Suomen, joten voit luottaa siihen, että saat laadukasta ja ammattitaitoista palvelua missä tahansa asutkin. Ota yhteyttä ja pyydä maksuton viemärikuvaus, niin saat tarkan arvion putkistosi kunnosta ja sukituksen tarpeesta.

Viemärin sukituksen hinta ja kotitalousvähennys

Viemärin sukituksen hinta vaihtelee putkiston pituuden ja viemäripisteiden määrän mukaan. Tyypillisesti omakotitalon viemärin sukitus maksaa 6000-14000 euroa. Voit laskea sukituksen hinnan kätevästi verkkosivuiltamme löytyvällä laskurilla tai pyytää edustajaamme tekemään maksuttoman viemärikuvauksen, jolloin saat tarkan hinnan sukitukselle.

Muista myös hyödyntää kotitalousvähennys, joka on vuonna 2024 maksimissaan 2250 euroa henkilöä kohden. Kaksihenkisessä taloudessa vähennys voi siis olla yhteensä jopa 4500 euroa. Kotitalousvähennys kattaa 40 % työn osuudesta, joten se on merkittävä säästö sukitustyön kustannuksissa.

Ota yhteyttä ja pyydä maksuton viemärikuvaus

Jos olet kiinnostunut viemärin sukituksesta tai haluat lisätietoja palveluistamme, ota meihin yhteyttä. Tarjoamme maksuttoman viemärikuvauksen, jonka avulla saat tarkan kuvan putkistosi kunnosta ja sukituksen tarpeesta. Voit ottaa yhteyttä verkkosivujemme kautta tai soittamalla asiakaspalveluumme.

Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja laadukkaita ratkaisuja viemäriongelmiin. Sukitus on nopea, kustannustehokas ja ympäristöystävällinen tapa saneerata vanhat viemäriputket, ja me takaamme työn laadun ja kestävyyden. Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua pitämään putkistosi kunnossa!

Pyydä maksuton viemärikuvaus

Lähetä meille viestiä alla olevalla lomakkeella, niin otamme teihin mahdollisimman pian yhteyttä ja sovimme ajankohdan maksuttomalle viemärikuvaukselle markkinoiden parhaimmalla kuvaustekniikalla.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Rekisteriseloste