Sukitusmenetelmä viemäreiden uudistamiseen: Lämpö Optimi oy

4.7.2024

Sukitusmenetelmän perusteet

Sukitusmenetelmä on moderni ja tehokas tapa uudistaa viemärijärjestelmiä ilman, että koko putkistoa tarvitsee kaivaa esiin ja vaihtaa. Tämä menetelmä perustuu siihen, että vanhan putken sisään asennetaan uusi, joustava sukitusputki, joka kovettuu ja muodostaa uuden, kestävän putken vanhan sisälle. Sukitusmenetelmä on erityisen hyödyllinen, kun halutaan välttää suuria kaivuutöitä ja niiden aiheuttamia häiriöitä asukkaille ja ympäristölle.

Menetelmän etuja ovat muun muassa sen nopeus ja kustannustehokkuus. Perinteiseen putkiremonttiin verrattuna sukitusmenetelmä säästää aikaa ja rahaa, koska kaivuutöitä ei tarvita ja työ voidaan suorittaa nopeammin. Lisäksi sukitusmenetelmä on ympäristöystävällisempi vaihtoehto, koska se vähentää jätteen määrää ja minimoi ympäristön häiriöt. Tämä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon niin omakotitaloille, rivitaloille kuin kerrostaloillekin.

Sukitusmenetelmän teknologia ja prosessi

Sukitusmenetelmässä käytettävä teknologia on kehittynyt huomattavasti viime vuosina. Prosessi alkaa viemäriputkien perusteellisella puhdistuksella, jotta uusi sukitusputki saadaan asennettua mahdollisimman hyvin. Puhdistuksen jälkeen vanhan putken sisään asennetaan joustava sukitusputki, joka on kyllästetty erityisellä hartsilla. Tämä hartsilla kyllästetty putki kovettuu ja muodostaa uuden, kestävän putken vanhan sisälle.

Prosessin aikana käytetään usein kameratekniikkaa, jolla varmistetaan, että sukitusputki asennetaan oikein ja että se kovettuu tasaisesti. Tämä teknologia mahdollistaa myös putkiston kunnon tarkastamisen ennen ja jälkeen sukituksen, mikä takaa työn laadun ja kestävyyden. Sukitusmenetelmä onkin osoittautunut erittäin luotettavaksi ja pitkäikäiseksi ratkaisuksi viemärijärjestelmien uudistamiseen.

Sukitusmenetelmän hyödyt ja sovelluskohteet

Sukitusmenetelmän suurin hyöty on sen kyky uudistaa viemärijärjestelmä nopeasti ja kustannustehokkaasti ilman suuria kaivuutöitä. Tämä tekee siitä erityisen houkuttelevan vaihtoehdon kaupunkiympäristöissä, joissa kaivuutyöt voivat aiheuttaa merkittäviä häiriöitä liikenteelle ja asukkaille. Lisäksi sukitusmenetelmä on erinomainen ratkaisu vanhojen rakennusten viemärijärjestelmien uudistamiseen, koska se ei vaadi rakenteiden purkamista tai suuria muutostöitä.

Menetelmä soveltuu hyvin erilaisiin kohteisiin, kuten omakotitaloihin, rivitaloihin ja kerrostaloihin. Se on myös erinomainen vaihtoehto teollisuuskiinteistöjen ja julkisten rakennusten viemärijärjestelmien uudistamiseen. Sukitusmenetelmän joustavuus ja monipuolisuus tekevät siitä yhden parhaista vaihtoehdoista viemärijärjestelmien uudistamiseen nykyaikaisella ja kestävällä tavalla.

Pyydä maksuton viemärikuvaus

Lähetä meille viestiä alla olevalla lomakkeella, niin otamme teihin mahdollisimman pian yhteyttä ja sovimme ajankohdan maksuttomalle viemärikuvaukselle markkinoiden parhaimmalla kuvaustekniikalla.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Rekisteriseloste