Näin viemärin sukitus säästää aikaa ja rahaa

26.6.2024

Mikä on viemärin sukitus?

Viemärin sukitus on moderni ja tehokas menetelmä viemäriputkien korjaamiseen ilman, että rakenteita tarvitsee purkaa. Sukituksessa vanha putki toimii muottina uudelle, epoksilla kyllästetylle polyesterihuopasukalle, joka kovettuu muoviputkeksi. Tämä menetelmä on kehitetty 1970-luvulla ja sitä käytetään laajasti ympäri maailmaa.

Perinteiseen viemäriremonttiin verrattuna sukitus on huomattavasti nopeampi ja kustannustehokkaampi vaihtoehto. Perinteinen remontti voi kestää viikkoja tai jopa kuukausia, kun taas sukitus vie yleensä vain 2-5 työpäivää. Tämä tarkoittaa, että asukkaat voivat jatkaa normaalia elämäänsä ilman suuria häiriöitä.

Ajan säästö

Yksi suurimmista eduista viemärin sukituksessa on sen nopeus. Perinteinen viemäriremontti vaatii usein lattioiden ja seinien avaamista, mikä vie aikaa ja aiheuttaa paljon häiriöitä. Sukituksessa tätä ei tarvita, sillä uusi putki asennetaan vanhan putken sisään. Tämä vähentää merkittävästi remontin kestoa ja mahdollistaa asukkaiden asumisen kotonaan koko remontin ajan.

Lisäksi sukitusprosessi on hyvin suunniteltu ja tehokas. Ennen sukitusta viemäri puhdistetaan ja kuvataan, jotta voidaan varmistaa, että putkisto on valmis sukitettavaksi. Tämä esivalmistelu takaa, että itse sukitus sujuu nopeasti ja ongelmitta.

Kustannussäästöt

Viemärin sukitus on myös taloudellisesti järkevä vaihtoehto. Perinteinen viemäriremontti voi maksaa huomattavasti enemmän, koska se vaatii enemmän työvoimaa ja materiaaleja. Sukituksessa kustannukset pysyvät alhaisempina, koska rakenteita ei tarvitse purkaa ja työaika on lyhyempi.

Lisäksi sukitus pidentää viemäriputkien käyttöikää jopa 50 vuodella, mikä tarkoittaa, että tulevaisuudessa ei tarvitse huolehtia uusista kalliista remonteista. Tämä pitkäaikainen kestävyys tekee sukituksesta erittäin kustannustehokkaan ratkaisun.

Ympäristöystävällisyys

Sukitus on myös ympäristöystävällinen vaihtoehto. Koska rakenteita ei tarvitse purkaa, syntyy vähemmän rakennusjätettä. Lisäksi sukituksessa käytettävät materiaalit ovat kestäviä ja pitkäikäisiä, mikä vähentää tarvetta uusille korjauksille ja materiaalien kulutukselle.

Ympäristöystävällisyys on tärkeä tekijä, kun mietitään kestävää kehitystä ja ekologisia ratkaisuja. Sukitus tarjoaa mahdollisuuden korjata viemäriputket tehokkaasti ja ympäristöä säästäen.

Asiantuntijan apu

Viemärin sukitus on monimutkainen prosessi, joka vaatii ammattitaitoa ja kokemusta. Me Lämpö Optimi Oy:ssä olemme erikoistuneet viemärin sukitukseen ja tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua alusta loppuun. Käytämme markkinoiden parasta tekniikkaa ja varmistamme, että jokainen projekti toteutetaan huolellisesti ja ammattitaitoisesti.

Tarjoamme myös maksuttoman viemärikuvauksen, jonka avulla voimme arvioida viemäriputkiesi kunnon ja antaa tarkan tarjouksen sukituksesta. Tämä auttaa sinua tekemään informoidun päätöksen ja varmistaa, että saat parhaan mahdollisen palvelun.

Me Lämpö Optimi Oy:ssä olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua viemärin sukituksessa. Ota yhteyttä ja pyydä maksuton viemärikuvaus, niin autamme sinua löytämään parhaan ratkaisun viemäriongelmiisi.

Pyydä maksuton viemärikuvaus

Lähetä meille viestiä alla olevalla lomakkeella, niin otamme teihin mahdollisimman pian yhteyttä ja sovimme ajankohdan maksuttomalle viemärikuvaukselle markkinoiden parhaimmalla kuvaustekniikalla.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Rekisteriseloste