Mitä putkiremonttiin sisältyy?

18.4.2024

Putkiremontin vaiheet

Kun kotiin tai kiinteistöön on aika tehdä putkiremontti, prosessi alkaa huolellisella suunnittelulla. Me Lämpö Optimi Oy:ssä aloitamme jokaisen projektin kartoittamalla asiakkaan tarpeet ja kiinteistön nykytilan. Tämä tarkoittaa putkiston kunnon perusteellista tarkastusta ja mahdollisten ongelmakohtien tunnistamista.

Putkiremontin suunnitteluun kuuluu myös aikataulutus ja budjetointi. Me varmistamme, että kaikki työvaiheet suunnitellaan huolellisesti ja että asiakas on ajan tasalla koko projektin ajan. Näin voimme taata, että remontti etenee sujuvasti ja tehokkaasti, minimaalisin häiriöin asiakkaan arkeen.

Putkiston uusiminen ja asennustyöt

Putkiremontin ydin on vanhan putkiston purkaminen ja uuden asentaminen. Meidän ammattitaitoiset asentajamme huolehtivat, että kaikki putket uusitaan asianmukaisesti ja nykyisten rakennusmääräysten mukaisesti. Käytämme ainoastaan laadukkaita materiaaleja, jotka takaavat pitkän käyttöiän ja luotettavuuden.

Asennustyön aikana kiinnitämme erityistä huomiota työn laatuun ja viimeistelyyn. Meille on tärkeää, että asennusjälki on siistiä ja että uusi putkisto toimii moitteettomasti. Asiakkaan ei tarvitse huolehtia jälkisiivouksesta, sillä me huolehdimme työmaan siisteydestä alusta loppuun saakka.

Vesikalusteiden valinta ja asennus

Putkiremontti on myös oiva tilaisuus päivittää vesikalusteet, kuten hanat ja suihkut. Me Lämpö Optimi Oy:ssä autamme asiakkaitamme valitsemaan heidän tarpeisiinsa ja toiveisiinsa sopivat kalusteet. Tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita ja energiatehokkaita vaihtoehtoja.

Uusien vesikalusteiden asennus suoritetaan huolellisesti ja ammattitaidolla. Varmistamme, että kaikki kalusteet toimivat oikein ja ovat käyttäjäystävällisiä. Asiakkaan tyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää, ja siksi panostamme myös kalusteiden esteettisyyteen ja toimivuuteen.

Loppukatselmus ja takuutyöt

Kun putkiremontti on valmis, teemme yhdessä asiakkaan kanssa loppukatselmuksen. Tarkastamme, että kaikki työt on suoritettu sovitusti ja että lopputulos vastaa asiakkaan odotuksia. Me Lämpö Optimi Oy:ssä annamme työllemme takuun, joka kattaa mahdolliset jälkikorjaukset ja takuutyöt.

Takuuaikana ilmenevät ongelmat korjaamme nopeasti ja vaivattomasti. Asiakkaan ei tarvitse huolehtia mahdollisista lisäkustannuksista, sillä takuutyöt kuuluvat aina alkuperäisen sopimuksen piiriin. Meille on tärkeää, että asiakkaamme voivat luottaa työmme laatuun ja palveluumme vielä remontin valmistumisen jälkeenkin.

Asiakaspalvelu ja yhteydenpito

Laadukas asiakaspalvelu on meille Lämpö Optimi Oy:ssä sydämen asia. Koko putkiremontin ajan pidämme asiakkaan ajan tasalla työn etenemisestä ja mahdollisista muutoksista. Meille on tärkeää, että asiakas tuntee olonsa turvalliseksi ja tietoiseksi remontin kaikista vaiheista.

Yhteydenpito on avointa ja rehellistä, ja kaikkiin kysymyksiin vastataan nopeasti ja asiantuntevasti. Asiakkaan tyytyväisyys on meille ensisijainen tavoite, ja siksi panostamme erityisesti hyvään ja toimivaan asiakaspalveluun. Me Lämpö Optimi Oy:ssä olemme aina valmiita auttamaan ja neuvomaan putkiremonttiin liittyvissä asioissa.

Pyydä maksuton viemärikuvaus

Lähetä meille viestiä alla olevalla lomakkeella, niin otamme teihin mahdollisimman pian yhteyttä ja sovimme ajankohdan maksuttomalle viemärikuvaukselle markkinoiden parhaimmalla kuvaustekniikalla.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Rekisteriseloste