Mitä putkiremontin jälkeen pitää huomioida?

18.4.2024

Kun putkiremontti on ohi – tarkistuslista asukkaalle

Putkiremontti on suuri urakka, ja sen päätyttyä on helpottunut olo. Mutta ennen kuin arki voi jatkua normaalisti, on tärkeää varmistaa, että kaikki on kunnossa. Me Lämpö Optimi Oy:ssä haluamme varmistaa, että putkiremontin jälkeen kotisi on turvallinen ja toimiva. Tässä muutamia asioita, jotka kannattaa tarkistaa remontin päätyttyä.

Ensimmäisenä, tarkista, että kaikki vesipisteet toimivat oikein. Avaa hanat yksi kerrallaan ja varmista, että vesi virtaa normaalisti ja että viemärit toimivat. Tarkista myös, ettei mistään hanasta vuoda vettä. Jos huomaat jotain epätavallista, ota yhteyttä meihin välittömästi. Lisäksi, varmista, että kaikki remontin aikana siirretyt kalusteet ja laitteet on palautettu paikoilleen ja ovat ehjiä.

Viimeistelytyöt ja siivous

Putkiremontin jälkeen on tärkeää varmistaa, että kaikki viimeistelytyöt on tehty huolellisesti. Tarkasta, että kaikki pinnat ovat siistit ja että remonttijätteet on korjattu pois. Me Lämpö Optimi Oy:ssä pidämme huolen, että jälkisiivous on tehty perusteellisesti, mutta jos jotain jää huomaamatta, olemme valmiita korjaamaan tilanteen. Tarkista myös, että kaikki seinät ja lattiat ovat ehjät ja että remontin aikana suojatut pinnat ovat säilyneet vahingoittumattomina.

Jos remontti on vaatinut maalaustöitä tai muita pintojen käsittelyjä, varmista, että työn jälki on siisti ja että värit vastaavat sovittua. On myös hyvä tuulettaa asuntoa kunnolla, jotta mahdolliset maalien tai liimojen hajut haihtuvat nopeammin. Jos huomaat puutteita viimeistelyssä, ota meihin yhteyttä, niin tulemme korjaamaan ne.

Putkiremontin dokumentointi ja takuut

Kun putkiremontti on valmis, on tärkeää saada kaikki dokumentit ja takuut talteen. Me Lämpö Optimi Oy:ssä toimitamme sinulle kaikki tarvittavat asiakirjat, jotka sisältävät tiedot tehdyistä töistä, käytetyistä materiaaleista ja annetuista takuista. Säilytä nämä asiakirjat huolellisesti, sillä ne ovat tärkeitä mahdollisten tulevien kysymysten tai takuuasioiden kohdalla.

Tarkista, että olet saanut selkeät ohjeet siitä, miten uusia putkistoja ja laitteita tulee käyttää ja huoltaa. Jos sinulla on kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin. Me autamme mielellämme ja varmistamme, että saat kaiken tarvittavan tiedon, jotta voit nauttia huolettomasti uusituista putkistoista.

Asukkaan omat toimenpiteet putkiremontin jälkeen

Vaikka suurin osa työstä onkin ammattilaisten käsissä, on asukkaalla itselläänkin tehtäviä putkiremontin jälkeen. On suositeltavaa tehdä omatoiminen tarkastuskierros ja varmistaa, että kaikki kodinkoneet ja vesipisteet toimivat asianmukaisesti. Tarkista myös, että ilmanvaihto toimii ja että kaikki ilmanvaihtoventtiilit ovat auki ja puhtaat.

Jos olet tehnyt muutoksia kotivakuutukseesi remontin ajaksi, muista päivittää vakuutustiedot vastaamaan nykyistä tilannetta. On myös hyvä aika tarkistaa, että kaikki kotisi palovaroittimet toimivat ja että ne ovat oikeilla paikoillaan. Turvallisuus on aina ensisijaisen tärkeää.

Yhteistyö Lämpö Optimi Oy:n kanssa

Me Lämpö Optimi Oy:ssä olemme sitoutuneet tarjoamaan parasta mahdollista palvelua ennen, aikana ja jälkeen putkiremontin. Olemme täällä sinua varten, joten jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita liittyen remonttiin, ota rohkeasti yhteyttä. Meidän tavoitteenamme on varmistaa, että olet täysin tyytyväinen lopputulokseen ja että kotisi on turvallinen ja viihtyisä paikka asua.

Muista, että putkiremontti on investointi kotisi tulevaisuuteen. Se lisää asumismukavuutta ja kiinteistön arvoa. Me Lämpö Optimi Oy:ssä olemme ylpeitä voidessamme olla osa tätä prosessia ja auttaa sinua kaikissa putkiremonttiin liittyvissä asioissa.

Pyydä maksuton viemärikuvaus

Lähetä meille viestiä alla olevalla lomakkeella, niin otamme teihin mahdollisimman pian yhteyttä ja sovimme ajankohdan maksuttomalle viemärikuvaukselle markkinoiden parhaimmalla kuvaustekniikalla.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Rekisteriseloste