Marja ja Simo Penttinen kirjoittaa:

Meidän perheellä on Jyväskylässä rintamamiestalo, joka on rakennettu vuonna 1962. Olemme asuneet talossa tyytyväisinä 35 vuotta ja vuosien varrella on teetetty asianmukaista pientä remonttia tarpeen mukaan, joten kotimme on hyvässä kunnossa.

Nyt viime vuosina on lehdistä luettu eri firmojen mainoksia ja juttuja sukituksesta ja viemäreiden kuvauksista ja siitä minkä ikäisiä vanhat viemärit talon alla ovat ja missä kunnossa mahtavat olla.

Koska emme hetikään luota mainoksiin, niin mietimme, että mihin firmaan voi luottaa ja ajattelimme kysyä tuttaviltame. Saimme vinkin jyväskyläläisestä perheyrityksestä ja sovimme Lämpö Optimin kansa kuvauspäivän.

Tottahan se oli, kuten arvelimmekin, että yli 50 vuotta vanhat viemäriputket olivat syöpyneet pahasti. Olipa sinne ilmeisesti talon emännältäkin luiskahtanut haarukkakin.

Sovittiin aikataulu ja työn kesto. Sukitus kestäisi 4 päivää ja niin Lämpö Optimin miehet tulivat eräänä aamuna töihin.

Nyt jälkeenpäin voimme todeta, että olipa aivan mahtava työtiimi. Tuntui ja näytti, että heidän työskentely sujui saumattomasti uskomattoman hyvin yhteen. Tulivat sovittuun aikaan aamuisin, kävivät pikaisella lounaalla lähikuppilassa ja lähtivät klo 16.00 Talon sisällä käyttämänsä kulkureitit suojasivat muovilla ja vielä viimeiseksi, kun työ oli valmis, irroittelivat suojamuovit ja lakaisivat lattiat.

Olipa siistiä hommaa! Aivan uskomatonta. Ja työtiimin miehet niin mukavia. Samalla saimme uuden modernin vessapytyn toiseen vessaan ja ylimääräinenä muuta pientä kuten allastulpat ja keittiön hanaan oli ilmestynyt uusi suukappale.

Olimme koko remontin ajano kotona, mutta juuri minkäänlaista vaivaa ei viemäriremontti aiheuttanut.

Tämmöistä työtiimiä on ilo suositella. Ja sen teemmekin.

Marja ja Simo Penttinen, Jyväskylä

Onko sinullakin vanhentuneet, huonokuntoiset viemärit? Laske laskurillamme hinta viemäreittesi sukitukselle!

Laske hinta klikkaamalla tästä ja jätä meille yhteydenottopyyntö – tulemme tarkastuskuvaamaan viemärinne maksutta!