Mahtavan työtiimin viemärisukitus sujui sutjakasti

28.11.2018

Merja ja Pekka Ollikainen asuvat Mikkelissä 60-luvulla valmistuneessa omakotitalossa. Lämpö Optimi toteutti heidän kotiinsa viemärisukituksen, kun putket olivat tiensä päässä.

Pekka Löysi Lämpö Optimin viemärisukituslaskurin netistä.

– Lämpö Optimin sukituslaskuri avasi silmäni. Vaikka lisäsin laskuriin viisi wc-istuinta, en päässyt samaan hintaan valtakunnallisen toimijan kanssa. Ajattelin, että tästä on pakkko puuttua jotakin. Soitin Lämpö Optimille ja sovimme tapaamisen. Oli erityisen mukava keskustella viemärisukituksesta kokeneen tekijän kanssa. Tarjouksen sisältö oli lähes identtinen valtakunnallisen toimijan kanssa, Pekka kertoo.

Viemärisukitus alkoi maanantaina ja valmistui samalla viikolla perjantai-iltapäivällä. Työt toteutettiin päiväsaikaan, kun Ollikaiset olivat töissä. Asumismukavuus ei kärsinyt merkittävästi, koska asunto pysyi siistinä. Tähän vaikutti osittain työntekijöiden siisteys esim. he kuljeskelivat suojatuilla lattioilla ilman kenkiä.

”Lupasin kehua Lämpö Optimia suu vaahdossa, jos viemäriremontti onnistuu. Ja remontti onnistui erityisen hyvin!”, Pekka jatkaa.

”Lupasin kehua Lämpö Optimia suu vaahdossa, jos viemäriremontti onnistuu. Ja remontti onnistui erityisen hyvin!”

Onko sinullakin vanhentuneet, huonokuntoiset viemärit? Laske laskurillamme hinta viemäreittesi sukitukselle!

Laske hinta klikkaamalla tästä ja jätä meille yhteydenottopyyntö – tulemme tarkastuskuvaamaan viemärinne maksutta!

Pyydä maksuton viemärikuvaus

Lähetä meille viestiä alla olevalla lomakkeella, niin otamme teihin mahdollisimman pian yhteyttä ja sovimme ajankohdan maksuttomalle viemärikuvaukselle markkinoiden parhaimmalla kuvaustekniikalla.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Rekisteriseloste