Laadukas viemärin sukituspalvelu Lämpö Optimilta

3.6.2024

Mikä on viemärin sukitus ja miksi se kannattaa?

Viemärin sukitus on moderni ja tehokas tapa korjata vanhoja ja kuluneita viemäriputkia. Menetelmässä epoksilla kyllästetty polyesterihuopasukka asennetaan puhdistettuun viemäriputkeen paineilman avulla. Sukka kovettuu muoviputkeksi muutamassa tunnissa, mikä tekee viemäristä käytännössä uudenveroiseksi.

Sukitus on erityisen hyödyllinen, koska se on nopea, siisti ja meluton tapa uusia viemärit. Tämä tarkoittaa, että talossa voi asua koko remontin ajan ilman häiriöitä. Lisäksi sukitus on kustannustehokas vaihtoehto perinteiselle viemäriremontille, sillä se ei vaadi rakenteiden rikkomista.

Sukituksen edut verrattuna perinteiseen viemäriremonttiin

Perinteinen viemäriremontti voi olla aikaa vievä ja kallis prosessi, joka vaatii usein rakenteiden purkamista ja uudelleenrakentamista. Sukitusmenetelmässä nämä ongelmat vältetään, koska työ tehdään rakenteita rikkomatta. Tämä säästää sekä aikaa että rahaa.

Sukituksen avulla viemäriputkille saadaan jopa 50 vuotta lisää käyttöikää. Tämä tekee siitä pitkäaikaisen ja luotettavan ratkaisun. Lisäksi sukitus on ympäristöystävällinen vaihtoehto, koska se vähentää jätteen määrää ja materiaalien kulutusta.

Viemärin sukituksen vaiheet

Viemärin sukitus alkaa aina perusteellisella viemärikuvauksella, jossa selvitetään putkiston kunto. Tämä vaihe on tärkeä, jotta voidaan suunnitella oikeat toimenpiteet ja varmistaa, että sukitus onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla.

Seuraavaksi viemärit puhdistetaan mekaanisella harjapuhdistuksella ja painehuuhtelulla. Tämän jälkeen epoksilla kyllästetty sukka asennetaan viemäriputkeen paineilman avulla. Sukka kovettuu muutamassa tunnissa, ja lopuksi tehdään laadunvarmistus ja dokumentointi.

Miksi valita Lämpö Optimi Oy:n sukituspalvelu?

Me Lämpö Optimi Oy:ssä tarjoamme laadukasta ja luotettavaa viemärin sukituspalvelua omakotitaloihin, rivitaloihin ja kerrostaloihin. Meillä on vuosien kokemus LVI-alan töistä, ja käytämme markkinoiden parasta tekniikkaa ja materiaaleja.

Tarjoamme avaimet käteen -paketin, joka sisältää kaiken tarvittavan viemäriremontin toteuttamiseen alusta loppuun. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia mistään, vaan me hoidamme kaiken puolestasi. Lisäksi tarjoamme työllemme takuun, joten voit olla varma työn laadusta.

Asiakastyytyväisyys ja kotitalousvähennys

Asiakastyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää. Siksi tarjoamme maksuttoman viemärikuvauksen, jonka avulla voit selvittää viemäriesi kunnon tarkasti ja totuudenmukaisesti. Tämän jälkeen annamme sinulle pitävän tarjouksen viemäreiden huoltamisesta tai sukituksesta.

Muista myös, että viemärin sukitus on lähes kokonaan työtä ilman tarvikkeita, joten siitä on mahdollista saada kotitalousvähennystä. Vuonna 2024 kotitalousvähennys on maksimissaan 2 250 euroa henkilöä kohden, joten kaksihenkisessä taloudessa voidaan saada yhteensä jopa 4 500 euroa vähennystä.

Ota yhteyttä ja pyydä maksuton viemärikuvaus

Jos olet kiinnostunut viemärin sukituksesta, ota meihin yhteyttä ja pyydä maksuton viemärikuvaus. Voit lähettää meille viestin verkkosivujemme kautta, ja otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä sopiaksemme ajankohdan kuvaukselle.

Me Lämpö Optimi Oy:ssä teemme viemärisukitukset Jyväskylässä ja lähes koko Suomen alueella. Tarjoamme laadukasta ja kustannustehokasta palvelua, joka takaa viemäriesi toimivuuden vuosikymmeniksi eteenpäin.

Pyydä maksuton viemärikuvaus

Lähetä meille viestiä alla olevalla lomakkeella, niin otamme teihin mahdollisimman pian yhteyttä ja sovimme ajankohdan maksuttomalle viemärikuvaukselle markkinoiden parhaimmalla kuvaustekniikalla.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Rekisteriseloste