Kuinka viemärin sukitus toimii?

18.4.2024

Mitä viemärin sukitus tarkoittaa?

Viemärin sukitus on nykyaikainen ja kustannustehokas tapa korjata vaurioituneet viemärit ilman kaivutöitä. Tämä menetelmä on saavuttanut suosiota ympäri maailmaa, ja me Lämpö Optimi Oy:ssä olemme omaksuneet tämän tekniikan tarjotaksemme asiakkaillemme parhaan mahdollisen palvelun. Sukitusprosessi sisältää uuden putken asentamisen vanhan viemärin sisään, jolloin alkuperäinen putki toimii uuden putken suojakuorena.

Sukitusmenetelmä on erityisen hyödyllinen silloin, kun viemäri on päässyt huonoon kuntoon, mutta sen täydellinen uusiminen olisi liian aikaa vievää tai kallista. Sukituksella voidaan korjata halkeamat, reiät ja muut vauriot, ja se soveltuu useimpiin viemärityyppeihin. Meidän asiantuntijamme varmistavat, että sukitus tehdään huolellisesti ja ammattitaidolla, jotta viemärisi toimivat ongelmitta vuosia eteenpäin.

Sukitusprosessin vaiheet

Viemärin sukitusprosessi alkaa viemärin perusteellisella tarkastuksella ja puhdistuksella. Tämä varmistaa, että sukitettava putki on vapaa esteistä ja liasta, mikä mahdollistaa uuden sukan asentamisen ongelmitta. Tämän jälkeen viemäriin asetetaan erityinen sukkamateriaali, joka on kyllästetty hartsilla. Kun sukka on paikallaan, se paisutetaan paineilman avulla, jolloin se muotoutuu vanhan putken sisäpintaa vasten.

Kun sukka on asetettu oikein, se kovetetaan käyttämällä lämpöä tai UV-valoa, riippuen käytetystä hartsi- ja sukkamateriaalista. Kovettumisen jälkeen viemäri on jälleen käyttövalmis, ja uusi sisäpinta suojaa vanhaa putkea lisävaurioilta. Me Lämpö Optimi Oy:ssä käytämme ainoastaan laadukkaita materiaaleja ja viimeisintä tekniikkaa varmistaaksemme, että sukitusprosessi on kestävä ja luotettava.

Edut perinteiseen putkiremonttiin verrattuna

Viemärin sukituksella on useita etuja perinteiseen putkiremonttiin verrattuna. Ensinnäkin, koska sukitus ei vaadi kaivutöitä, se on huomattavasti vähemmän invasiivinen menetelmä ja aiheuttaa vähemmän häiriötä kiinteistön käytölle. Tämä tarkoittaa myös sitä, että sukitus on usein nopeampi ja edullisempi vaihtoehto.

Lisäksi sukitusmenetelmä on ympäristöystävällisempi, sillä se vähentää tarvetta uusille materiaaleille ja jätteen määrää. Me Lämpö Optimi Oy:ssä olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme ympäristöystävällisiä ratkaisuja, ja viemärin sukitus on yksi tapa toteuttaa tätä periaatetta käytännössä. Sukitus myös pidentää viemärin käyttöikää, mikä on sekä taloudellisesti että ekologisesti järkevää.

Milloin viemärin sukitus on paras vaihtoehto?

Viemärin sukitus on ihanteellinen ratkaisu monenlaisiin tilanteisiin. Jos viemäri on vanha ja kulunut, mutta sen rakenteellinen eheys on vielä kohtuullinen, sukitus voi palauttaa sen toimintakyvyn ilman tarvetta täydelliselle uusimiselle. Myös silloin, kun viemäri sijaitsee hankalasti saavutettavassa paikassa, kuten rakennuksen alla tai puutarhassa, sukitus tarjoaa vähemmän häiritsevän korjausmenetelmän.

Me Lämpö Optimi Oy:ssä suosittelemme sukitusta erityisesti silloin, kun halutaan minimoida remontin aiheuttama häiriö päivittäisessä toiminnassa. Sukitus on myös erinomainen valinta kulttuurihistoriallisesti arvokkaiden rakennusten kunnostuksessa, sillä se ei vaadi suuria muutoksia rakennuksen rakenteisiin. Asiantuntijamme auttavat mielellään arvioimaan, onko sukitus juuri sinun kiinteistöllesi sopiva ratkaisu.

Lämpö Optimi Oy:n asiantuntemus viemärin sukituksessa

Me Lämpö Optimi Oy:ssä olemme viemärin sukituksen asiantuntijoita, ja meillä on vuosien kokemus erilaisten viemärihaasteiden ratkaisemisesta. Käytämme ainoastaan parhaita materiaaleja ja tekniikoita varmistaaksemme, että sukitus tehdään oikein ja kestävästi. Meidän ammattitaitoinen tiimimme huolehtii koko prosessista alusta loppuun, ja tarjoamme aina kattavan takuun tekemällemme työlle.

Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää, ja pyrimme aina ylittämään asiakkaidemme odotukset. Jos sinulla on kysyttävää viemärin sukituksesta tai haluat arvion omasta viemäristäsi, ota rohkeasti yhteyttä. Me Lämpö Optimi Oy:ssä olemme täällä auttaaksemme sinua löytämään parhaan ratkaisun viemärihuoltoihisi.

Pyydä maksuton viemärikuvaus

Lähetä meille viestiä alla olevalla lomakkeella, niin otamme teihin mahdollisimman pian yhteyttä ja sovimme ajankohdan maksuttomalle viemärikuvaukselle markkinoiden parhaimmalla kuvaustekniikalla.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Rekisteriseloste