Käyttövesiputkiremontin vaiheet selkeästi

3.5.2024

Ennakkovalmistelut ja suunnittelu

Kun kotisi käyttövesiputkisto kaipaa uudistusta, ensimmäinen askel on huolellinen ennakkovalmistelu ja suunnittelu. Me Lämpö Optimi Oy:ssä korostamme, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Ennen kuin työmaa käynnistyy, teemme tarkan kartoituksen nykyisestä putkistosta ja arvioimme uudistamisen tarpeen. Tämä vaihe sisältää myös materiaalivalinnat ja aikataulutuksen, jotta remontti häiritsee mahdollisimman vähän arkeasi.

Asiantuntijamme laativat yksityiskohtaisen suunnitelman, joka sisältää kaikki työvaiheet ja tarvittavat materiaalit. Tavoitteenamme on varmistaa, että kaikki osapuolet ovat tietoisia projektin kulusta ja aikataulusta. Näin voimme taata, että remontti etenee sujuvasti ja tehokkaasti alusta loppuun.

LVI-järjestelmän tyhjennys ja purkutyöt

Ennen uusien putkien asentamista vanha järjestelmä on tyhjennettävä vedestä ja tarvittavat osat purettava. Me huolehdimme, että tämä tehdään ammattitaidolla ja ottaen huomioon kaikki turvallisuusnäkökohdat. Purkuvaiheessa kiinnitämme erityistä huomiota siihen, että työ tehdään siististi ja että mahdolliset haitat asumiseen minimoidaan.

Purkutyön jälkeen on tärkeää varmistaa, että työalue on puhdas ja valmis uusien putkien asennusta varten. Me Lämpö Optimi Oy:ssä pidämme huolen, että kaikki vanhat materiaalit kierrätetään asianmukaisesti ja että työmaa on turvallinen kaikille osallisille.

Uusien putkien asennus

Kun vanhat putket on poistettu, aloitamme uusien käyttövesiputkien asennuksen. Käytämme ainoastaan laadukkaita materiaaleja, jotka takaavat pitkän käyttöiän ja luotettavuuden. Asennusvaiheessa kiinnitämme erityistä huomiota putkien oikeaoppiseen asentamiseen ja liitoksiin, jotta vältetään tulevaisuudessa mahdolliset vuodot ja muut ongelmat.

Asennustyö tehdään aina voimassa olevien määräysten ja standardien mukaisesti. Meidän ammattitaitoiset asentajamme varmistavat, että jokainen liitos on tiivis ja että järjestelmä toimii moitteettomasti. Asennuksen jälkeen suoritamme perusteellisen tarkastuksen, jotta voimme olla varmoja työn laadusta.

Järjestelmän testaus ja käyttöönotto

Uuden käyttövesiputkiston asennuksen jälkeen on tärkeää varmistaa, että kaikki toimii odotetusti. Suoritamme painekokeet ja muut tarvittavat testit, jotta voimme olla varmoja, että järjestelmä on täysin tiivis ja toimintavarma. Testausvaihe on kriittinen, sillä se paljastaa mahdolliset puutteet ennen kuin putkisto otetaan aktiiviseen käyttöön.

Kun olemme varmistuneet siitä, että kaikki on kunnossa, on aika ottaa uusi putkisto käyttöön. Me Lämpö Optimi Oy:ssä opastamme sinua mielellämme uuden järjestelmän käytössä ja annamme vinkkejä sen ylläpitoon. Näin voit nauttia huolettomasta ja turvallisesta vedensaannista vuosiksi eteenpäin.

Viimeistely ja asiakkaan ohjeistus

Käyttövesiputkiremontin viimeinen vaihe on huolellinen viimeistely. Tämä tarkoittaa, että kaikki seinät ja pinnat palautetaan alkuperäiseen kuntoon tai parempaan. Me huolehdimme, että remontin jäljet siivotaan ja että kotisi on jälleen viihtyisä ja valmis arkeen. Viimeistelyn yhteydessä tarkistamme vielä kerran, että kaikki toimii niin kuin pitää.

Lopuksi annamme sinulle kattavat ohjeet uuden putkiston käyttöön ja huoltoon. Me Lämpö Optimi Oy:ssä haluamme varmistaa, että olet täysin tyytyväinen työmme jälkeen ja että ymmärrät, miten uusi järjestelmäsi toimii. Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää, ja olemme aina valmiita vastaamaan kysymyksiisi myös remontin valmistuttua.

Pyydä maksuton viemärikuvaus

Lähetä meille viestiä alla olevalla lomakkeella, niin otamme teihin mahdollisimman pian yhteyttä ja sovimme ajankohdan maksuttomalle viemärikuvaukselle markkinoiden parhaimmalla kuvaustekniikalla.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Rekisteriseloste