Ammattitaidolla toteutettu viemärisukitus toi jatkuvuutta

17.5.2018

Katso videolta Osmon haastattelu:

Osmo Hänninen ja hänen vaimonsa asuvat Pieksämäellä vuonna 1963 valmistuneessa omakotitalossa. Lämpö Optimi toteutti heidän kotiinsa viemärisukituksen, joka on perinteistä putkiremonttia siistimpi menetelmä, koska rakenteita ei tarvitse purkaa.

Levyseppähitsaajana työskennellyt Osmo on tällä hetkellä eläkkeellä. Hän ja hänen vaimonsa ovat kotitalonsa kolmannet asukkaat. Talossa on yhteensä 104 neliötä, joista asuinneliöitä on noin 78.

Takaraivossani oli ollut koko ajan ajatus siitä, että putkiremontti tulee jossain vaiheessa eteen, jos tässä asumme. Mietin, että odottaisinko niin kauan, että putket loppujen lopuksi hajoavat ja teettäisin remontin sitten perinteisellä tyylillä. Totesin kuitenkin, että siitä tulisi niin paljon sotkua ja muuta, että sukitus olisi parempi vaihtoehto. Ja maksaahan se lattioiden avaaminenkin, Osmo kertoo.

Kaupantekotilanne oli todella hyvä. Lämpö Optimi osasi antaa heti alustavan hintahaarukan, jonka sisällä lopullinen hinta varmasti pysyisi, Osmo jatkaa.

”Me asuimme tässä koko remontin ajan, eikä se häirinnyt meitä yhtään”

Sukitus sujui Osmon mukaan oikein mukavasti. Lämpö Optimin työntekijöistä näki, että he ovat ennenkin tehneet sukituksia ja yhteistyötä keskenään. Kaikki oli valmista neljässä päivässä.

Työ alkoi sillä, että kaikki paikat suojattiin. Mitään remonttiin liittyviä yllätyksiä ei tullut, vaan kaikki sujui niin kuin oli suunniteltukin, Osmo toteaa.

Me asuimme tässä koko remontin ajan, eikä se häirinnyt meitä yhtään.

Ammattitaitoinen toteutus

Sukitus toi Osmolle ja hänen vaimolleen varmuuden siitä, että viemäreiden suhteen kaiken pitäisi nyt olla kunnossa pitkäksi aikaa eteenpäin. Jos talo päätetään jossakin vaiheessa myydä, on sen myynti nyt helpompaa, kun sukitus on tehty.

Lähdimme hakemaan sukituksella jatkuvuutta eli sitä, että viemärit kestävät meidän ikämme ajan. Lämpö Optimi teki sen meille ammattitaidolla.

Sain varmasti rahalle vastinetta, eikä laskun maksaminen harmittanut minua yhtään. Pitäähän sitä miesten saada palkka tehdystä työstä, Osmo summaa.

Onko sinullakin vanhentuneet, huonokuntoiset viemärit? Laske laskurillamme hinta viemäreittesi sukitukselle!

Laske hinta klikkaamalla tästä ja jätä meille yhteydenottopyyntö – tulemme tarkastuskuvaamaan viemärinne maksutta!

Pyydä maksuton viemärikuvaus

Lähetä meille viestiä alla olevalla lomakkeella, niin otamme teihin mahdollisimman pian yhteyttä ja sovimme ajankohdan maksuttomalle viemärikuvaukselle markkinoiden parhaimmalla kuvaustekniikalla.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Rekisteriseloste