2023 aurinkopaneeliarvonta:

Voita aurinko­paneelit asennettuna kotiisi!

Tutustu aurinkopaneeli­tuotteisiimme, osallistu arvontaamme ja voita Aurinkopaneeli­paketti S (3 kWp) käyttövalmiiksi asennettuna.

Toimitamme aurinkopaneelit selkeinä, pakettihinnoiteltuina kokonaisuuksina

Jotta saamme tiedon järkihinnoitelluista aurinkopaneeli­paketeistamme leviämään, arvomme S-kokoluokan pakettimme asennettuna kaikkien arvontaamme osallistuneiden kesken.

Toimitamme nykyaikaiset ja toimivat aurinkopaneelit kokonaistoimituksena markkinoiden pisimmillä takuilla – voittaessasi tiedän siis saavasi laatua, mikä kestää vuosien päähän.

Arvonta suoritetaan 1.8.2023

Lue tarkemmat arvonnan säännöt klikkaamalla tästä.

S

Aurinkopaneeli­paketti 3 kWp

Soveltuu omakotitaloihin, joiden sähkönkulutus on n. 5 000 – 17 000 kWh vuodessa.

 Avaimet käteen -toimitus

  • Paneeliteho 3 kWp, 8 kpl * musta yksikidepaneeli half-cut 25-30 vuoden tuottotakuulla
  • Kolmivaiheinen 3kW verkkoinvertteri 10 vuoden takuulla
  • Tuottotietoja voi seurata tietokoneella tai puhelimelta.
  • Suomessa valmistettu aurinkopaneelien asennusjärjestelmä
  • Avaimet käteen asennus
  • Kaikki TUKES:in hyväksymät sähkötyöt ja tarvikkeet sisältyvät asennustoimitukseen (johdot, liittimet, kytkimet.)
  • Verkkoonliityntä-ilmoitus

Hinta alk. 4 900 €

(sis. alv 24%)

Osallistumisaika on päättynyt!

Miksi aurinkopaneelit omakotitaloon Lämpö Optimilta?

 


Sähköalan tuntemusta yli 10 vuotta – Lämpö Optimilla urakointiluvat (TUKES)

Kokonaisvaltainen asennuspalvelu, emme käytä alihankintaa

Luotamme tuotteisiimme ja tekemiseemme – markkinoiden pisimmät takuut

Suomalainen perheyritys yli 10 vuoden kokemuksella

Arvonnan säännöt

1. Kilpailun järjestäjä

Lämpö Optimi Oy
Y-tunnus: 2472806-3

2. Kilpailun alkamis- ja päättymispäivä sekä osallistumiskelpoisuus

Kilpailun alkamis- ja päättymispäivä kerrotaan selvästi aina kyseisen kilpailun yhteydessä.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt, pois lukien Lämpö Optimi Oy:n työntekijät, sekä muut henkilöt jotka ovat osallistuneet kilpailun suunnitteluun, valmisteluun tai toteutukseen, sekä näiden perheenjäsenet. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä ostamista, ellei kilpailun yhteydessä ole toisin mainittu.

Jos kilpailuun osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai näiden sääntöjen vastaisesta osallistumisesta, on Lämpö Optimi Oy:llä oikeus hylätä osallistuminen.

3. Voittajien valitseminen ja ajankohta

Kilpailun voittajat arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken. Arvonta tapahtuu kilpailun päättymisen jälkeen, ja arvonnan päivämäärä ilmoitetaan kyseisen kilpailun yhteydessä. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Mikäli arvonnan voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa, on Lämpö Optimi Oy:llä oikeus valita tilalle toinen voittaja.

4. Palkinnot

Arvonnan palkinnot on määritelty kyseisen arvonnan yhteydessä.

Palkintoa ei voi koskaan muuttaa rahaksi tai muuhun tavaraan. Palkinnon laskennallinen arvo voidaan hyvittää kampanja-aikana ostetun palvelun loppusummasta voittajan näin halutessa.

Palkintoon ei kuulu mahdolliset asennustyöt, ellei arvonnan yhteydessä ole toisin mainittu. Palkinnossa mainitut tuotteet voidaan vaihtaan muihin vastaaviin tuotteisiin ilman erillistä ilmoitusta.

5. Säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Osallistumalla kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä.

Lämpö Optimi Oy pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Mikäli tällaisia muutoksia joudutaan tekemään, ilmoitetaan niistä näillä kilpailuja koskevilla sivuilla.

6. Henkilötietojen käsittely

Lämpö Optimi Oy käsittelee kilpailuun osallistuvien tietoja kilpailun ja arvonnan toteuttamiseksi sekä palkinnon luovuttamiseksi. Lämpö Optimi Oy ei luovuta osallistujien tietoja kolmansille osapuolille käytettäväksi suoramarkkinointiin.

Yhteystiedot jäävät Lämpö Optimi Oy:n markkinointia varten ja osallistuja suostuu kilpailuun osallistumalla vastaanottamaan markkinointiviestejä Lämpö Optimi Oy:ltä antamiinsa yhteystietoihin.

7. Voittajien nimien julkaiseminen

Kilpailuun osallistujat myöntävät kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista voittajan nimen ja asuinpaikkakunnan ilman erillistä suostumusta, ilmoitusta tai korvausta kilpailun järjestäjän valitsemissa medioissa.

8. Järjestäjän ja kilpailuun osallistujan vastuut

Lämpö Optimi Oy ei vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta.

Kilpailuun osallistujat vapauttavat Lämpö Optimi Oy:n sekä kilpailun mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun.

Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää.

Lämpö Optimi Oy ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kilpailuun osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

Voittajan velvollisuutena on vastata kaikista muista palkinnon vastaanottamiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.

9. Muut ehdot

Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Lämpö Optimi Oy:n niiden nojalla tekemiä päätöksiä.

Kilpailun sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailuun mahdollisesti liittyvien riippumattomien palvelujen, kuten Facebookin ja Instagramin käyttöehtoja.

Lämpö Optimi Oy pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta kilpailuun, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin.

Mitkään Lämpö Optimi Oy:n järjestämät kilpailut Metan kanavissa, Facebookissa tai Instagramissa eivät ole Facebookin tai Instagramin järjestämiä, tukemia tai sponsoroimia ja näin ollen kilpailuun osallistujan tulee vapauttaa Facebook ja Instagram kaikista vastuista kilpailujen osalta.